Τεχνολογία

Το μεσιτικό πρόγραμμα CRM κι οι δυνατότητες που προσφέρει




29 Jul Το μεσιτικό πρόγραμμα CRM κι οι δυνατότητες που προσφέρει

Posted at 11:28h
in SOFTWARE
by Soustas

Ο τομέας των μεσιτικών έχει αναθεωρηθεί με τις προηγμένες δυνατότητες που προσφέρει εδώ και σχεδόν μια δεκαετία το διαδίκτυο. Σχεδόν η πλειοψηφία των ιδιοκτητών και κατ’ επέκταση όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου, επιλέγει μια γκάμα από ιστοσελίδες που αναρτούν αγγελίες αγοραπωλησιών ακινήτων. Ωστόσο, στις περισσότερες των περιπτώσεων μια ή ακόμη και περισσότερες αγγελίες δεν φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Κάνοντας μια έρευνα στο διαδίκτυο, εντοπίσαμε μερικές δεκάδες ιστοσελίδων, εξειδικευμένες στις αγοραπωλησίες και παραδόξως πολλαπλάσιες αγγελίες που ενώ έχουν αναρτηθεί πριν καιρό, διατηρούν αδιάθετα τα ακίνητα που προσπαθούν να πουλήσουν. Ένα εργαλείο που μπορεί να αποβεί ιδιαιτέρως χρήσιμο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το μεσιτικό πρόγραμμα CRM. Τα αρχικά του ονόματος σημαίνουν: «Customer Relationship Management». Αυτό σημαίνει πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα ωφελεί στη διαχείριση των πελατειακών σχέσεων.

 

Για να δούμε αναλυτικότερα τι μπορείτε να προσφέρει το μεσιτικό πρόγραμμα CRM:

 

1) Για ιδιώτες: Για ιδιώτες που απλώς θέλουν να προβάλουν και να διαφημίσουν τ’ ακίνητά τους, μπορούν να επιλέξουν ένα μεσιτικό πρόγραμμα που θα ανεβάσει τα ακίνητά τους μ’ ένα κλικ σε ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων. Εκεί θα καταχωρηθούν τα ακίνητά τους, ενώ θα ενημερώνεται αυτόματα η καταχώρηση της αγγελίας τους. Κάτι που πρέπει να προσέξουν όσοι ανεβάζουν αγγελίες σε διάφορες ιστοσελίδες χωρίς CRM, είναι πως οι αγγελίες παραμένουν αναρτημένες και μετά την πώληση, αν δεν ασχοληθούμε εμείς με την ενημέρωση των ιστοσελίδων.

 

2) Για επαγγελματίες: Οι επαγγελματίες μεσίτες μπορούν να επωφεληθούν με το μεσιτικό πρόγραμμα CRM καθώς αυτό δίνει μια ευρεία γκάμα από δυνατότητες που αφορούν την ενημέρωση του πελατολογίου τους, το αρχείο τους, τις επαφές με άλλους επαγγελματίες, την ατζέντα τους, αλλά και την επικοινωνία των προβαλλόμενων ακινήτων. Με ένα εξειδικευμένο μεσιτικό πρόγραμμα, είναι πιο εύκολο να κρατήσεις ατζέντα των συναντήσεών σου με πιθανούς πελάτες είτε ιδιοκτήτες που θέλουν να πουλήσουν τα ακίνητά τους είτε πιθανούς αγοραστές αυτών.

 

Με το μεσιτικό πρόγραμμα CRM, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνιακή προβολή της δουλειάς ενός μεσίτη, καθώς διευκολύνεται το έργο με τους πολλαπλούς τρόπους αναζήτησης, την αυτόματη συμπλήρωση μεσιτικών εντύπων, τη σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα (αποστολή e-mail, sms, e-fax).

 

Στην e-agents.gr (Real Estate Techonology) μπορείτε να βρείτε το ευέλικτο μεσιτικό πρόγραμμα της επιλογής σας, ή να αξιοποιήσετε μια γέφυρα προς τις 16 μεγαλύτερες και τις πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων (Real Estate Portals) οι οποίες διαθέτουν την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Με αυτόν τρόπο γλιτώνετε από τον κόπο να διπλοκαταχωρήσετε τις αγγελίες σας, κερδίζετε χρόνο και μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να εμπορευτείτε τ’ ακίνητά σας. Δωρεάν παρουσίαση στο 210.9345586

Like this:

Like Loading…



Source link