Ειδήσεις

Το εντυπωσιακό ηλεκτρικό scrambler από το Νεπάλ




Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021, 07:02

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το πιθανότερο είναι να μη γνωρίζεται τίποτα για την εταιρεία Yatri η οποία έχει έδρα το Νεπάλ. Πρόκειται για Το Κατμαντού βρίσκεται σε υψόμετρο 1.400 μέτρων!μια μικρή εταιρεία από το Κατμαντού η οποία δουλεύει πάνω σε δύο ηλεκτρικές μοτοσικλέτες τις οποίες ονομάζει P-0 και P-1.

Το σχέδιο της Yatri είναι να κατασκευάσει ιδιαίτερες μοτοσικλέτες κυρίως εκτός δρόμου οι οποίες θα έχουν minimal αισθητική και δυναμικές επιδόσεις. Το P-1 ή Project One, είναι μια scrambler μοτοσικλέτα η οποία ακόμα δεν έχει βγει στην παραγωγή, αλλά σύμφωνα με το τελευταίο teaser βίντεο της εταιρείας φαίνεται πως βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο εξέλιξης.

Το επίπεδο του fun factor αναμένεται υψηλό στο P-1

Τεχνικά χαρακτηριστικά ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο αν λάβουμε υπόψη τα χαρακτηριστικά του Το βάρος της P-1 αναμένεται να είναι κοντά στα 150 κιλάP-0, ο ηλεκτροκινητήρας αναμένεται να αποδίδει 60 ίππους και οι μπαταρίες θα χαρίζουν αυτονομία 230 χιλιόμετρα. Από το βίντεο πάντως φαίνεται ότι οι μπαταρίες του P-1 είναι μικρότερες από εκείνες του P-0, το πλαίσιο είναι διαφορετικό, ενώ η κίνηση θα γίνεται με αλυσίδα.

Το concept της Yatri δείχνει εντυπωσιακό στις χωμάτινες διαδρομές παρά τις πολύ minimal γραμμές του. Ίσως, το Νεπάλ τελικά να μας δώσει μια εξαιρετικά διασκεδαστική scrambler μοτοσικλέτα.

To βίντεο της Yatri

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βραβείο σχεδιασμού στην ηλεκτρική μοτοσικλέτα Verge

Έρχεται και η πρώτη μοτοσικλέτα της NIU


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021, 07:02



Source link