Διάφορα

Τι έδειξε η νεκροτομή στη σορό της Αγγλίδας αστροφυσικού


Tο μοιραίο χτύπημα που της κόστισε τη ζωή

Το χτύπημα στο κεφάλι της Νάταλι Κρίστοφερ, κατά την πτώση της στη χαράδρα στην Ικαρία, ήταν αυτό που έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης Αγγλίδας αστροφυσικού.

Αυτό προκύπτει από τη νεκροτομή που έκανε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, που από την πρώτη εξέταση στη σορό της 35χρονης- η οποία είχε γίνει στη χαράδρα στην Ικαρία- είχε μιλήσει για ακαριαίο θάνατο από την πτώση. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τη νεκροτομή.

Κατάγματα και κακώσεις από την πτώση στην χαράδρα στην Ικαρία

Η Νάταλι Κρίστοφερ υπέστη συντριπτικό κάταγμα ινιακής χώρας (στο πίσω μέρος του κεφαλιού), όταν έπεσε στη χαράδρα, κοντά στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει με τον σύντροφό της, στην Ικαρία. Αυτό το κάταγμα προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατό της, σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την νεκροτομή.

Επίσης, η Αγγλίδα αστροφυσικός υπέστη κάταγμα κλείδας, κακώσεις στα γόνατα και στο αριστερό χέρι. Επιπλέον, υπάρχουν δείγματα ότι υπήρξε ανακοπή της πτωτικής πορείας της, σε εξοχή βράχου, δηλαδή πέφτοντας χτύπησε σε κάποιο σημείο, προτού καταλήξει στη χαράδρα βάθους 20 μέτρων. Παράλληλα, από τη νεκροτομή δεν προέκυψαν ίχνη πάλης ή κάποιο άλλο εύρημα που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.
Πηγή: enikos.gr

The post Τι έδειξε η νεκροτομή στη σορό της Αγγλίδας αστροφυσικού appeared first on Enimerosi24.



Source link