Διάφορα

Την “Απογευματινή” του Κουρτάκη ετοιμάζει

…ο Μουλίνος;

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει… Και κάποιοι επιμένουν ακόμη να βγάζουν εφημερίδες! Ναι, ναι όπως το διαβάσατε! Πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο εφημεριδάς (είναι τίτλος τιμής όπως και να ‘χει) Χρίστος Μουλίνος ξεκίνησε τα τηλέφωνα σε γνωστούς δημοσιογράφους για να στελεχώσει το νέο ημερήσιο φύλλο που ετοιμάζει.

Εικάζεται ότι πρόκειται για τη νέα “Απογευματινή” τον τίτλο της οποίας πρόσφατα είχε κατοχυρώσει ο εκδότης των “Παραπολιτικών” Γιάννης Κουρτάκης.

Λέγεται ότι ο Χρίστος Μουλίνος επικοινώνησε με δυο δημοσιογράφους πρώην κραταιού συγκροτήματος, αλλά ευγενικά οι δημοσιογράφοι φέρεται να αρνήθηκαν.

Η εφημερίδα αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στα περίπτερα, και θα καλύπτει πολιτικά τον δεξιό παραδοσιακό χώρο. Προφανώς και έχει τη σημασία του η έκδοση μιας νέας εφημερίδας ενόψει εκλογών…. Παρόλα αυτά όμως, παραμένει απορία ποιοι αγοράζουν εφημερίδες σήμερα, και πόσο επηρεάζουν; Το σίγουρο είναι ότι θα προστεθεί άλλος ένας τίτλος που θα διαβάζουν οι πρωινές εκπομπές των καναλιών, προκαλώντας το σχετικό σούσουρο ανάλογα τις επικοινωνιακές ανάγκες…

The post Την “Απογευματινή” του Κουρτάκη ετοιμάζει appeared first on Enimerosi24.

Πηγή