Τεχνολογία

Τα soundbars της LG είναι ο απόλυτος σύμμαχος για κινηματογραφικό ήχο στο σπίτι


20 Jan Τα soundbars της LG είναι ο απόλυτος σύμμαχος για κινηματογραφικό ήχο στο σπίτι

Posted at 15:11h
in GADGET
by Soustas

Εάν σας αρέσει να περνάτε ποιοτικό χρόνο στο σπίτι και να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας προγράμματα, να χαλαρώνετε με την αγαπημένη σας μουσική ή να παίζετε παιχνίδια απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μία καθηλωτική εμπειρία ήχου, τα soundbars της LG θα σας εντυπωσιάσουν.

Εξοπλισμένα με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες, τα LG soundbars προσφέρουν μοναδικές ακουστικές συγκινήσεις και συναρπαστικά ζωντανό και δυναμικό ήχο για κάθε τύπο οικιακής ψυχαγωγίας.

Με την εντυπωσιακή τεχνολογία Dolby Atmos™[1], το LG soundbar μεταφέρει τον χρήστη στο επίκεντρο της δράσης της ταινίας, με ήχο surround σε μια τρίτη διάσταση που κόβει την ανάσα. Τα Dolby Vision™, Dolby Atmos® και DTS:X θα μετατρέψουν το σπίτι σε κινηματογράφο ώστε οι χρήστες να αφεθούν στην απόλαυση των αγαπημένων τους ταινιών.

Επιπλέον, η συνεργασία της LG με την ™Meridian Audio, αναβαθμίζει την απόλαυση της μουσικής, προσφέροντας ήχο υψηλής ανάλυσης για απόλυτη απόδοση ήχου μέσα από τα soundbars. Ως πρωτοπόρος στον ήχο υψηλής ανάλυσης και με κυρίαρχη θέση στην επεξεργασία ψηφιακού σήματος (DSP), η ™Meridian διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη και ενσωμάτωση καινοτόμων τεχνολογιών, όπως ™Meridian Lossless Packing, αδειοδοτημένη στην Dolby ως πρότυπο για τον ήχο DVD και Master Quality Authenticated, μια επαναστατική τεχνολογία για την αποτελεσματική ροή (streaming) μουσικής με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα ήχου.

Το AI Sound Pro, ο έξυπνος αλγόριθμος του LG soundbar, που αναλύει το περιεχόμενο και παράγει βέλτιστο ήχο, αλλάζει τα δεδομένα της ακουστικής εμπειρίας είτε ο χρήστης παρακολουθεί ταινία είτε βλέπει ειδήσεις. Αναλύει αυτόματα το περιεχόμενο, βελτιστοποιώντας άμεσα τις ρυθμίσεις ήχου κατά την αναπαραγωγή και έτσι οι χρήστες μπορούν να ακούν τους διαλόγους με κάθε λεπτομέρεια και κρυστάλλινη καθαρότητα.

Ακόμα, τα LG soundbar έχουν σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να ταιριάζουν με την τηλεόραση LG. Μαζί, αυτά τα δύο δημιουργούν την καλύτερη εμπειρία ήχου και βοηθούν στην αξιοποίηση της LG τηλεόρασης στο έπακρο με την λειτουργία TV Sound Mode Share.

Τέλος, τα LG soundbars δίνουν τη δυνατότητα σύνδεσης με Wi-Fi και Bluetooth® ή μέσω καλωδίων οπτικής ίνας ή καλωδίων Dual HDMI για αναπαραγωγή ήχου.

Ενισχύστε την εμπειρία του home cinema με τα κομψά soundbars της LG. Καθίστε αναπαυτικά, πάρτε αγκαλιά το μπολ με τα ποπκόρν και απολαύστε την αγαπημένη σας σειρά ή ταινία με συστήματα οικιακού κινηματογράφου από την LG.

[1] Το Dolby, Dolby Atmos® και το σύμβολο του διπλού D είναι σήματα κατατεθέντα της Dolby Laboratories.

Πηγή