Τεχνολογία

Τα Mini PC της Beelink που χωράνε στην τσέπη!




25 Nov Τα Mini PC της Beelink που χωράνε στην τσέπη!

Posted at 01:06h
in HARDWARE, PC
by Soustas

Η αλήθεια είναι πως είχαμε καιρό να συζητήσουμε για τα mini PC σε μέγεθος μικρότερο και από TV Box αλλά σήμερα έπεσαν στα χέρια μου κουπόνια και αποφάσισα να γράψω για τα παρακάτω μικρά συστήματα της εταιρίας Beelink που εκτός από Value For Money προσφέρουν φορητότητα και κυριολεκτικά χωράνε στην τσέπη σας.

Γιατί Mini PC?

Πολλοί θα αναρωτηθείτε γιατί κάποιος να πάει σε μια τέτοια λύση αλλά βλέποντας αρχικά τις τιμές μπορείτε να καταλάβετε το γιατί. Τα Mini PC απευθύνονται σε καθημερινούς χρήστες και με τον όρο αυτό εννοώ όλους αυτούς που δεν ψάχνουν για ένα επαγγελματικό μηχάνημα που θα τρέξουν προγράμματα υψηλών απαιτήσεων η hogh end games. Είναι μια επιλογή για άνετο σερφάρισμα, multimedia χρήση για ταινίες και μουσική αλλά και για περιβάλλον εργασίας που απαιτεί προγράμματα όπως το office κλπ. Για τους gamers δυστυχώς μην περιμένετε πολλά αν και έχουμε κάποια από αυτά να σηκώνουν και ένα Counter Strikes στα χαμηλότερα Settings.

Οι σημερινές 3 επιλογές σε συνδυασμό με τα κουπόνια έκπτωσης αλλά και την αποστολή από Ευρωπαϊκή αποθήκη (δεν υπάρχει τελωνείο και έρχεται σε 7 ημέρες) είναι μια αξιόλογη πρόταση για όσους από εσάς ζητάτε τα παραπάνω που ανέφερα.

Βeelink GEMINI M

Μόλις με 17.7mm μέγεθος και 340 γραμμάρια βάρος το Gemini που έρχεται με Windows 10 έχει αποσπάσει πολύ θετικά Reviews από τους αγοραστές και όπως και τα άλλα που θα δούμε τρέχει σε τιμή ευκαιρίας. Φοράει για επεξεργαστή τον Celeron J4125, ο οποίος είναι τετραπύρηνος  στα 10 watt, μια κάρτα γραφικών της Intel UHD 600 η οποία δεν θα κάνει το PC gaming όπως έχουμε αναφέρει και 8GB μνήμης RAM. Η χωρητικότητα του είναι στα 128GB σε δίσκο SSD καθώς επίσης διαθέτει και θύρα M.2. Πάνω στην συσκευή συναντάει κανείς 2 θύρες HDMI, θύρα Ethernet και jack ακουστικών και ένας AC αντάπτορας. Επίσης διαθέτει 4 θύρες USB 3.0 αλλά και θύρα για κάρτα SD. Τέλος διαθέτει δικό του μικρό ανεμιστήρα μέσα στο κουτί

Τιμή με το κουπόνι BFGKB2003  στα €154.79 εδώ –> https://bit.ly/3pQqPId

 

 

Beelink BT3-X

Παρέα με τα άλλα και το BTX-3 έρχεται από αποθήκη της Γερμανίας πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το έχετε στα χέρια σας την άλλη εβδομάδα. Λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος και πιο οικονομικό καθώς διαθέτει μόνο 4GB RAM.

Τιμή με το κουπόνι NNNBT3XBF στα €85.99 εδώ –> https://bit.ly/2KAtfum

Χαρακτηριστικά:

OS: Windows 10
CPU: Intel Apollo Lake J3355,Dual Core
GPU: Intel HD Graphics 500
RAM: 4GB DDR4
ROM: 64GB eMMC

 

 

 

Beelink GK55

Στο τέλος βρίσκουμε το καλύτερο των τριών και πιο ακριβό αλλά εξακολουθεί να είναι σε χαμηλή για αυτά που προσφέρει τιμή. Έρχεται και αυτό με Windows 10 Home είναι κατασκευασμένο για καθημερινές εργασίες γραφείου αλλά θα σας παίξει άνετα και μια ταινία σε 4Κ ανάλυση. Διαθέτει 8GB μνήμης RAM, 256 SSD αποθηκευτικό χώρο και έρχεται με τον Celeron J4125.

Στο Case θα βρείτε 4 θύρες USB (2.0 και 3.0), audio jack, θύρα SD και 2 θύρες HDMI που δίνουν την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε 2 οθόνες.
Τιμή με το κουπόνι GKBGK55 στα €171.99 εδώ –> https://bit.ly/3nUz97I

 

 

 

 

 

Κλείνοντας να ενημερώσουμε πως τα δύο από αυτά σε περίπτωση παραγγελίας όπως θα δείτε θα αποσταλούν στην Black Friday και πιθανότατα θα βρίσκονται στα χέρια σας την επόμενη εβδομάδα.

Like this:

Like Loading…



Source link