Τεχνολογία

Τα Match-3 παιχνίδια συναντούν την εξημέρωση τεράτων στο Beasties!


10 Mar Τα Match-3 παιχνίδια συναντούν την εξημέρωση τεράτων στο Beasties!

Posted at 16:25h
in GAMES
by Soustas

Η rokaplay και η Just For Games βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους για την έκδοση του Beasties, ενός Match-3 puzzle game με στοιχεία εξημέρωσης τεράτων.

Συνδυάζοντας το casual και χαλαρωτικό gameplay των Match-3 puzzles με τη συναρπαστική συλλογή όμορφα σχεδιασμένων πλασμάτων, το Beasties είναι μια διαφορετική πρόταση σε αυτό το είδος παιχνιδιών, που θα γοητεύσει κάθε τύπο παίκτη.

Το Beasties θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch την 1η Ιουλίου 2022.

Δείτε το trailer:

 

Τι είναι το Beasties

Τα Beasties ζουν σε πλήρη αρμονία με τους ανθρώπους. Όμως αυτή η αρμονία καταστρέφεται μετά την εξαφάνιση του Beastiemaster. Η συντεχνία των Beastiemasters σας στέλνει σε ένα απομονωμένο νησί να ανακαλύψετε τι συνέβη στον master.

Θα τον βρείτε; Θα αποκαταστήσετε την ισορροπία;

Βασικά Χαρακτηριστικά

Μάχες των Beasties – Το turn-based puzzle σύστημα μάχης είναι εύκολα κατανοητό στους αρχάριους, αλλά προσφέρει αρκετό βάθος και τη δυνατότητα σχεδιασμού των επόμενων κινήσεων για τους βετεράνους.
Βελτίωση των Beasties – Οι φίλοι μας, τα Beasties, γίνονται αποδέκτες αρχέγονης σκόνης ως ανταμοιβή για την επικράτηση σε μάχες. Με αυτή βελτιώνετε τις ικανότητές τους. Έτσι, μπορείτε να αναβαθμίσετε κάθε Beastie ξεχωριστά επενδύοντας στη ζωτική του ενέργεια, στην άμυνα, στη δύναμη και στις ειδικές ικανότητές του. Εσείς αποφασίζετε πώς θα διαμορφώσετε την ομάδα σας για να βελτιώσετε τη στρατηγική σας!
Εξερεύνηση – Για να ανταμειφθεί η εξερεύνηση, στον κόσμο υπάρχουν κρυμμένα αντικείμενα και τυχαία επεισόδια που προσφέρουν ειδικές ανταμοιβές. Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο σας για να συλλέξετε σημαντικές πρώτες ύλες και να προετοιμαστείτε για την επόμενη φάση της περιπέτειας, να προκαλέσετε εκπαιδευτές των Beasties ή να ψάξετε για νέα Beasties στην ψηλή βλάστηση.
Εξειδικευμένο μείγμα Monster Trainer και Puzzle
Πολλά Beasties έχουν προσαρμοστεί στο περιβάλλον, δημιουργώντας μια μεγάλη ποικιλία ειδών.
Η εξόρυξη είναι σημαντική για την απόκτηση πρώτων υλών που χρειάζονται στο ταξίδι σας!
Ενώστε τις δυνάμεις σας με Beasties, αναβαθμίστε και τροποποιήστε τα για τη στρατηγική σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το website του παιχνιδιού.

Πηγή