Τεχνολογία

Τα νέα αθλητικά παπούτσια της Nike έφτασαν τα 1.450 δολάρια (pics)




14 Feb Τα νέα αθλητικά παπούτσια της Nike έφτασαν τα 1.450 δολάρια (pics)

Posted at 11:46h
in LIFE TECH
by Soustas

Τα αθλητικά παπούτσια που «δένουν» μόνα τους τα κορδόνια δεν είναι πλέον «σενάριο» επιστημονικής φαντασίας. Τα παπούτσια τελευταίας τεχνολογίας έχουν γίνει ήδη πραγματικότητα από τη Nike, όταν κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο του 2019.

Πρόκειται για τα «Adapt BB», τα αθλητικά που διαθέτουν ένα πρωτοποριακό σύστημα δεσίματος των κορδονιών, το οποίο προσαρμόζεται ηλεκτρονικά στο σχήμα του πέλματος.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχαν, η Nike ανακοίνωσε πως κυκλοφορεί ακόμα ένα μοντέλο αθλητικών παπουτσιών στα πρότυπα του μοντέλου «Adapt BB», με όνομα «Adapt BB 2.0» και προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης στα 400 δολάρια.

Τα νέα παπούτσια της Nike θα κάνουν επίσημη πρεμιέρα αυτή την Κυριακή 16/2, στα πλαίσια του All-Star Weekend, του NBA, όμως κάποιοι κατάφεραν να τα αποκτήσουν νωρίτερα και ήδη έχουν «ζήτηση» στις πλατφόρμες μεταπώλησης όπως η StockX και η GOAT.

Αθλητικά παπούτσια τελευταίας τεχνολογίας

Τα αθλητικά της Nike με το πρωτοποριακό σύστημα δεσίματος των κορδονιών μπορούν να «ρυθμιστούν» με ένα κουμπί πάνω στο παπούτσι ή μέσω μίας εφαρμογής από το κινητό του χρήστη.

Με την υποστήριξη του Nike Adapt app, μεταξύ άλλων, ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την εφαρμογή, κάνει εναλλαγή μεταξύ των προεπιλογών, εξατομικεύει τον φωτισμό και έλεγχει τη στάθμη των μπαταριών.

Πηγή: insider.gr

Like this:

Like Loading…



Source link