Τεχνολογία

Τα καλύτερα Android Games για τον μήνα Μάϊο (videos)


01 May Τα καλύτερα Android Games για τον μήνα Μάϊο (videos)

Posted at 17:29h
in ANDROID, GAMES
by Soustas

0 Comments

Και να που φτάσαμε στον Μαιο και ούτε πήραμε χαμπάρι. Το καλοκαιράκι πλησιάζει, τα μέτρα πήγαν ταξίδι όσο έχουμε τους τουρίστες και τα νέα games για android συσκευές πάνε και έρχονται. Στο σημερινό άρθρο επιλέξαμε κάποια που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε και να σκαλώσετε!

 

Ένα simulator ορειβασίας που δεν είναι όσο απλό φαίνεται. Βράχια και δύσκολες πίστες θα σας κάνουν να ξοδέψετε αρκετές ώρες παιχνιδιού!

Ένα game που στην πραγματικότητα περιλαμβάνει ένα συνονθύλευμα παιχνιδιών. Ξεκινάει από την δημιουργία του κόσμου και τα πρώτα άτομα μέχρι την εξέλιξη των πολιτισμών. Πάντα υπάρχει κάτι καινούριο να κάνετε και σίγουρα θα το διασκεδάσετε

Ένα game τύπου brawler με πολλούς χαρακτήρες όπλα και εξοπλισμό

Για τους λάτρεις των arcade racing games, το hot laps league προσφέρει δύσκολες πίστες όσο εσείς τα βάζετε με τον χρόνο. Στην πορεία ξεκλειδώνετε περισσότερα αυτοκίνητα και πίστες.

Ένα κλασικό πλέον παιχνίδι στρατηγικής μεταφέρεται στις φορητές συσκευές. Ιππότες πολιορκίες και μάχες στο κινητό σας!

Μάχες και τέρατα τα οποία καλείστε να αντιμετωπίσετε μόνος είναι να ενωθείτε με 3 άλλους παίκτες και να συνεργαστείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και controllers. Είναι δωρεάν αν και περιλαμβάνει και αγορές in game. To Σίγουρο είναι πως και χωρίς να πληρώσετε θα το ευχαριστηθείτε.

 

 

Ένα PVP tower defence που είναι δωρεάν και θα σας πορώσει…

Πηγή