Ειδήσεις

Τα ισχυρότερα Android κινητά – Απρίλιος 2021




Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Μαΐου 2021, 22:26

Η δημοφιλής εφαρμογή-benchmark, AnTuTu, δημοσίευσε τις επιδόσεις των ισχυρότερων Android τηλεφώνων για τον Απρίλιο. Εφόσον οι περισσότερες ναυαρχίδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους για το πρώτο εξάμηνο, είναι μια πολύ καλή στιγμή να δούμε πώς “ζυγίζει” η αγορά τους ισχυρότερους επεξεργαστές κινητών Android.


Αναμενόμενα, ο κορυφαίος επεξεργαστής Android αυτήν τη στιγμή, ο Qualcomm Snapdragon 888, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και βρίσκεται σε 8 απ’ τα 10 τηλέφωνα που βρίσκουμε στην παρακάτω λίστα. Τα περισσότερα τηλέφωνα επίσης συνδυάζουν και 12GB RAM συνήθως, το οποίο τείνει να γίνει το στάνταρ για τις ναυαρχίδες πλέον.


Η εφαρμογή δοκιμάζει τα τηλέφωνα σε διάφορα σενάρια και στο τέλος καταλήγει σε κάποιο σκορ, σύμφωνα με το οποίο βγαίνει και η κατάταξη. Το κορυφαίο τηλέφωνο της λίστας είναι το iQOO7, το οποίο δεν κυκλοφορεί στην Ευρώπη και αμέσως από κάτω του, στη δεύτερη και τρίτη θέση, έχουμε τα πανίσχυρα Xiaomi Mi 11 Ultra και ASUS ROG Phone 5 αντίστοιχα.


Στη λίστα βρίσκουμε επίσης την “απλή” έκδοση του Xiaomi Mi 11, το OnePlus 9 Pro, το Redmi K40 Pro, το Oppo Find X3 Pro, την Snapdragon έκδοση του Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, η οποία δεν κυκλοφορεί στην Ευρώπη επίσημα, το Huawei Mate 40 Pro, που ενσωματώνει τον Kirin 9000, τον κορυφαίο επεξεργαστή της HiSilicon και τέλος, το περσινό Xiaomi Mi 10 Ultra, που διαθέτει τον προκάτοχο του SD888, τον Snapdragon 865.

Δείτε τη λίστα:

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Μαΐου 2021, 22:26



Source link