Ειδήσεις

Συνελήφθησαν δύο άνδρες για κατοχή και διακίνηση κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023, 19:10

Στη σύλληψη δύο ανδρών για κατοχή και διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, προχώρησαν άνδρες της ΕΛΑΣ. Μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν 93 κιλά και 930 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, αναφέρει επί λέξει τα εξής: 

«Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, σε συνεργασία με την Ομάδα Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, συνελήφθησαν σε περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 2 ημεδαποί, ηλικίας 35 και 39 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών προερχόμενων από την Ομάδα Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, αναφορικά με τη δράση ατόμων που δραστηριοποιούταν στην διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, καθώς και στην εξαγωγή αυτών στην Τουρκία, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δραστηριότητα.

Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένων και διαδοχικών αστυνομικών επιχειρήσεων βραδινές ώρες της 10/04/2023 και πρωινές ώρες της 11/04/2023, ενώ στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε όχημα και οικία, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

93 κιλά και 930 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 2 κινητά τηλέφωνα, αυτοκίνητο, 300 ευρώ και πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023, 19:11

Πηγή