Τεχνολογία

Στυλ και η αισθητική συναντούν την ποιότητα ήχου στο νέο XBOOM 360 RP4 ασύρματο ηχείο της LG


25 Feb Στυλ και η αισθητική συναντούν την ποιότητα ήχου στο νέο XBOOM 360 RP4 ασύρματο ηχείο της LG

Posted at 13:20h
in GADGET
by Soustas

Το νέο XBOOM 360 RP4 speaker της LG Electronics (LG), συνδυάζει εκπληκτική τεχνολογία, σχεδιασμό υψηλής αισθητικής και μια οπτικοακουστική εμπειρία άλλου επιπέδου, που θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Χάρη στο κωνικό του σχήμα και τη νέα τεχνολογία βέλτιστης δομής ανακλαστήρα της LG, ο ήχος μπορεί να διασπείρεται πιο μακριά στον χώρο και προς, κυριολεκτικά, κάθε κατεύθυνση! Δεν χρειάζεται πια να μετακινήστε για να βρείτε το καλύτερο σημείο ακρόασης, αφού ήχος εξαιρετικής ποιότητας θα φτάνει στα αυτιά σας όπου κι αν βρίσκεστε.[1]

 

Το εσωτερικό του XBOOM 360 «κρύβει» μέσα του ένα tweeter από τιτάνιο, που συμπιέζει τις ψηλές νότες και τις διοχετεύει δυναμικά σε κατεύθυνση 360 μοιρών, καθώς και ένα woofer 5,25 ιντσών από ίνες γυαλιού, που δημιουργεί δυναμικά μπάσα, χαρίζοντας πλούσιο ήχο, απίστευτης ποιότητας.

 

Σχεδιασμένο για να δημιουργεί ατμόσφαιρα όχι μόνο μέσω του ποιοτικού ήχου, το XBOOM 360 RP4 διαθέτει τη δυνατότητα, μέσω της εφαρμογής XBOOM, να προσαρμόζει τον φωτισμό που παράγει ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Με την εφαρμογή μπορείτε να διαλέξετε το αγαπημένο σας χρώμα φωτισμού ανάμεσα σε 16,8 εκατομμύρια χρώματα ή μια από τις 3 προεγκατεστημένες λειτουργίες φωτισμού, ανάλογα με τη διάθεσή σας. Συγκεκριμένα, το XBOOM 360 προσφέρει τη Λειτουργία Πάρτι, που μετατρέπει οποιονδήποτέ χώρο του σπιτιού σας σε ιδανικό χώρο διασκέδασης, ενώ με τις λειτουργίες Φύσης και Περιβάλλοντος, δημιουργείται η ιδανική ατμόσφαιρα για διαλογισμό, χαλάρωση ή και άσκηση.

 

Το XBOOM 360 RP4 speaker δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε στιγμή ενώ παράλληλα προσφέρει ανώτερη ποιότητα ήχου, σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, εσωτερικό ή εξωτερικό, τοποθετηθεί.

 

Τέλος, το XBOOM 360 RP4 δημιουργήθηκε από την LG με στόχο να είναι κάτι περισσότερο από ένα υψηλής πιστότητας ηχείο: σχεδιάστηκε να είναι ένα αντικείμενο design που θα αποτελέσει μια όμορφη προσθήκη στο σπίτι σας. Με τις υφασμάτινες του λεπτομέρειες να διατίθενται σε Peacock Green και Beige, το XBOOM 360 μοιάζει με έργο τέχνης, προσφέροντας μια αίσθηση μοντέρνας αισθητικής που αναβαθμίζει τη διακόσμηση κάθε σπιτιού.

[1] Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε εκκρεμότητα: PCT/KR2020/012965, PCT/KR2021/009440, 021-0093216. Πανκατευθυντικός ήχος ανά ηχείο με πολλαπλούς οδηγούς. Η οριζόντια δοκιμή μοτίβου κατευθυντικότητας διενεργήθηκε εσωτερικά από την LG.

 

Πηγή