Διάφορα

Στην 3η θέση η Ελλάδα στο 17o Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου

Σύλλογος ΛΥΚΑΒΑΣ: Στη φωτογραφία διακρίνεται η πρωταθλήτρια Μαρίνα Ρούντη με τον προπονητή της Ηλία Ρούντη και τους συναθλητές της, Δ.Καισόπουλο και Δ.Κάγκαλο

 

Την τρίτη θέση κατέκτησε η εθνική μας ομάδα στο 17o Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου 2022 που πραγματοποιήθηκε στην Μπάνια Λούκα της Βοσνίας, το τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου. Η Ελλάδα αγωνίστηκε δυναμικά ανάμεσα σε 19 χώρες που έλαβαν μέρος, κερδίζοντας μετάλλια και διακρίσεις σε ένα άθλημα που προσφέρει τα τελευταία χρόνια μεγάλες επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό. Την πρώτη θέση κατέκτησε η Ρουμανία και τη δεύτερη το Μαυροβούνιο.

Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από 102 συμμετοχές, ανάμεσα τους ξεχωριστή ήταν η παρουσία του αθλητικού συλλόγου μαχητικών τεχνών ΛΥΚΑΒΑΣ με σημαντικά μετάλλια κατακτώντας την 3η θέση στην κατηγορία τους… Τα μετάλλια έφεραν οι: Ρούντη Μαρίνα (fighting system U21 -52kg), Καισόπουλος Δημήτρης (fighting system ADULTS -77kg) και Κάγκαλος Δημήτρης (fighting system, newaza system U21 -94kg).

Τέλος να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα αυτό ήταν μια καλή προετοιμασία για όλους και ειδικά για τη 18χρονη πρωταθλήτρια Μαρίνα Ρούντη, κορυφαία στην κατηγορία της και ανερχόμενο αστέρι, που σε ένα μήνα πρόκειται να αγωνιστεί στο παγκόσμιο, το οποίο διεξάγεται στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

The post Στην 3η θέση η Ελλάδα στο 17o Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου appeared first on Enimerosi24.

Πηγή