Διάφορα

Στην κορυφή της τηλεθέασης


…«Καλημέρα Ελλάδα», «Το Πρωινό», «ROUK ZOUK», «Still Standing» και «Your Face Sounds Familiar»

Η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη συνεχίζει να είναι στην κορυφή με 21,1% μέσο όρο στο δυναμικό κοινό «18-54» και τερμάτισε πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της. Όσον αφορά σε επίπεδο σεζόν (Σεπτέμβριος – Φεβρουάριος) η μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης έχει σημειώσει 23,1% με υψηλά ποσοστά στο δυναμικό κοινό «25-44».

Πρώτο ήταν «Το Πρωινό» και το μήνα Φεβρουάριο. Η καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά άγγιξε το 20,5% στο δυναμικό κοινό «18-54» ενώ τερμάτισε υψηλότερα στις γυναίκες «25-44» με 23,7%.

Η καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή «ROUK ZOUK» με τη Ζέτα Μακρυπούλια προηγείται στο slot μετάδοσής της με 3,2 μονάδες διαφορά από το επόμενο κανάλι σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 21,2% στο δυναμικό κοινό «18-54».

Με επιπλέον 2 ποσοστιαίες μονάδες αύξησε το μερίδιό του τον Φεβρουάριο το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου σημειώνοντας 23% στο δυναμικό κοινό «18-54». Συνεχίζει να προηγείται στη ζώνη μετάδοσής του με οκτώ (8) ποσοστιαίες μονάδες συγκριτικά με το δεύτερο κανάλι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαφορά αυτή προέρχεται από την πλειοψηφία των κοινών.

Όσον αφορά στο «Your Face Sounds Familiar», κατέγραψε κατά μέσο όρο 23,7% τον μήνα Φεβρουάριο στο δυναμικό κοινό «18-54» με 1.134.270 τηλεθεατές να παρακολουθούν – κατά μέσο όρο – το σόου μεταμορφώσεων κάθε Κυριακή. Το «Your Face Sounds Familiar» προηγείται με 5,5 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

The post Στην κορυφή της τηλεθέασης appeared first on Enimerosi24.



Source link