Ειδήσεις

Σε σύσκεψη στο ΠΑΓΝΗ για την προώθηση της επιχείρησης «Ελευθερία» βρίσκεται ο Κ. Μητσοτάκης


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021, 12:31

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνεχίζοντας την επίσκεψή του στην Κρήτη, με στόχο την προώθηση της επιχείρησης «Ελευθερία», συμμετέχει σε σύσκεψη με τη διοικήτρια και τους υποδιοικητές της 7ης ΥΠΕ, τις διοικήσεις ΠΑΓΝΗ και Βενιζελείου, τους διευθυντές Ιατρικών Υπηρεσιών και τους συντονιστές διευθυντές Covid-19 των δύο νοσοκομείων.

Ο κ. Μητσοτάκης, κατά την είσοδο του στο νοσοκομείο, μίλησε με ασθενείς που θέλησαν να τον καλωσορίσουν, ενώ είχε την ευκαιρία να τους προτρέψει να μην διστάζουν να εμβολιαστούν, επαναλαμβάνοντας το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψής του «προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε, βγαίνουμε νικητές».

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ο γ.γ. Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννης Κωτσιόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκη, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής Μάξιμος Σενετάκης και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021, 12:31

Πηγή