Ειδήσεις

Σήμερα το τελευταίο αντίο στο 7χρονο κορίτσι που έδωσε ζωή με το θάνατο του




Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018, 07:16

Τα λόγια είναι πραγματικά φτωχά για να περιγράψει κανείς την ανείπωτη θλίψη της οικογένειας της 7χρονης Ελευθερίας, που τραυματίστηκε βαρύτατα και υπέκυψε στα τραύματα της μετά το τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή της Μεσσαράς.

Το χαμογελαστό κορίτσι, το οποίο ξεκίνησε τόσο νωρίς για το τελευταίο ταξίδι αποχαιρετούν σήμερα οι δικοί του άνθρωποι στις 12.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πανασσό.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, οι οποίοι είδαν το αγγελούδι τους να «σβήνει» από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά βρήκαν την ψυχική δύναμη, να χαρίσουν ζωή μέσα από το θάνατο της, δωρίζοντας τα όργανα της σε συνανθρώπους μας που τα είχαν ανάγκη σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό του 7χρονου κοριτσιού και της οικογένειας οι συγχωριανοί τους, αλλά και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, προκειμένου το άτυχο παιδί να ξεπεράσει τα βαρύτατα τραύματα του.

Δυστυχώς όμως μετά από δεκαήμερη νοσηλεία η 7χρονη Ελευθερία δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος όλους τους δικούς της ανθρώπους.

Με πληροφορίες από cretapost


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018, 07:20



Source link