Διάφορα

Ρήξη χιαστού υπέστη ο Ανδρουλάκης – Κανονικά σήμερα η ομιλία του

Τραυματίστηκε παίζοντας μπάσκετ – Αύριο στο χειρουργείο

BINTEO

Αύριο μπαίνει στο χειρουργείο ο Νίκος Ανδρουλάκης, ωστόσο, σήμερα θα γίνει η ομιλία του.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού καθώς τραυματίστηκε χθες το απόγευμα στο Ζάππειο παίζοντας μπάσκετ στο πλαίσιο εκδήλωσης για την επέτειο ίδρυσης του κόμματος, θα δώσει την ομιλία του, αλλά όχι όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, λόγω των εξελίξεων με την υγεία του, το σημερινό του πρόγραμμα -όπως και το πλαίσιο που θα γίνει η ομιλία- θα είναι τροποποιημένο έτσι ώστε ο Νίκος Ανδρουλάκης να μιλήσει χωρίς να διακινδυνεύσει την υγεία του.

Όσον αφορά στο χειρουργείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr θα γίνει αύριο σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Ο τραυματισμός του

Υπενθυμίζεται πως χθες ο κ. Ανδρουλάκης σε μία ανύποπτη στιγμή τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να πιάσει μία μπάλα μπάσκετ. Μάλιστα εκείνη την ώρα έπαιζαν μπάσκετ στελέχη της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος και βουλευτές. Αμέσως αποχώρησε από το Ζάππειο και επισκέφθηκε τον γιατρό προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έπαθε διάστρεμμα.
Πηγή protothema.gr

The post Ρήξη χιαστού υπέστη ο Ανδρουλάκης – Κανονικά σήμερα η ομιλία του appeared first on Enimerosi24.

Πηγή