Γυναίκα

Πως να φορέσετε σωστά τα κοσμήματα

Κολιέ

Το κολιέ ή το κρεμαστό κόσμημα είναι ενδιαφέρουσες επιλογές για όσους έχουν μικρό λαιμό, μικρό στήθος, κοντό κορμό ή στρογγυλό πρόσωπο. Θα προσθέσουν στυλ σε οποιαδήποτε μπλούζα ή πανωφόρι. Για γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος, είναι σημαντικό το μήκος του κολιέ να είναι μεγαλύτερο κατά περίπου 10-15 εκατοστά.

Σκουλαρίκια

Οι πέρλες, τα διαμάντια (αληθινά ή ψεύτικα) και οι κρίκοι είναι τα είδη σκουλαρικιών που ταιριάζουν καλύτερα με όλα. Είναι διακριτικά και θηλυκά ταυτόχρονα. Φορώντας τα με τζιν ή ένα βραδινό φόρεμα είναι μια κλασική συνταγή επιτυχίας! Όταν τα μαλλιά είναι πιασμένα πίσω ή πολύ κοντά, καθώς και για τις γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο, τα κρεμαστά σκουλαρίκια είναι αποτελούν μια πολύ κομψή επιλογή. Ωστόσο δεν θα πρέπει να συνδυάζονται με ένα πολύ φανταχτερό κολιέ καθότι θα μπορούσε να υπερφορτωθεί το στυλ σας.

Τα διακοσμημένα σκουλαρίκια θα πρέπει να φοριούνται σε ειδικές περιπτώσεις, επειδή πρέπει να συνδυαστούν και με ένα πιο ωραίο μακιγιάζ ώστε να αποφευχθεί η ζύγιση του προσώπου σας προς τα κάτω.

Δαχτυλίδια

Το δαχτυλίδι αποτελεί ένα από τα πιο προσωπικά κοσμήματα. Πολλές φορές φοριούνται για να υποδηλώσουν έναν αρραβώνα ή γάμο, ή κληροδοτούνται από τη μία γενιά στην άλλη. Ο βασικός κανόνας με τα δαχτυλίδια είναι να φοριούνται είτε στο ένα είτε και στα δύο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η επιλογή του χρώματος. Είτε προτιμάτε το ασημί χρώματα, το χρυσό είτε ακόμη και το rose gold, καλό θα ήταν όλα τα δαχτυλίδια που θα επιλέξετε να φορέσετε να έχουν την ίδια απόχρωση μεταξύ τους. Τουλάχιστον έναν χρώμα σε κάθε χέρι.

Ρολόγια

Το ρολόι, αν και κατατάσσεται κυρίως στα αξεσουάρ, ανέκαθεν επιλεγόταν από άνδρες και γυναίκες να φορεθεί ως κόσμημα. Μια υπέροχη επιλογή που μπορείτε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα ρολόι-βραχιόλι το οποίο θα σας επιτρέχει να αναδείξετε το χέρι σας. Μπορείτε να βρείτε αρκετά μοντέρνα και στυλάτα ρολόγια στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Βραχιόλια

Η γοητεία που χαρίζουν τα βραχιόλια και ειδικά τα μικρά και διακριτικά, είναι πολύ γνωστό σε όλους. Ειδικά το καλοκαίρι ή κατά τη διάρκεια των διακοπών, όπου τα αμάνικα ρούχα επιτρέπουν να παρουσιάσουμε τους καρπούς μας.

Χρυσό ή ασήμι;

Ένα μεγάλο ερώτημα που απασχολεί αρκετές γυναίκες είναι η απόχρωση που θα επιλέξουν στα κοσμήματα. Η επιλογή ασημί ή χρυσού ανέκαθεν απασχολούσε εκείνες που θέλουν να αγοράσουν ένα κόσμημα. Ανάλογα με τον τόνο του δέρματός σας, το χρυσό ή το ασήμι μπορεί να γίνει πιο ελκυστικό. Εάν το δέρμα σας έχει χρυσή κίτρινη απόχρωση ή αν τα μαλλιά σας είναι κόκκινα ή ξανθά, ο χρυσός θα είναι προς όφελός σας.

Χειροποίητα κοσμήματα

Τα Χειροποίητα κοσμήματα είναι ο πιο όμορφος και πρωτότυπος τρόπος να αναδείξετε την εμφάνισή σας. Η ποικιλία σε χειροποίητα σταματάει μόνο εκεί που σταματάει η φαντασία. Αποτελούν θα λέγαμε την κορυφαία τάση σε κοσμήματα και όχι άδικα.

Εν συντομία. Αναμείξτε διάφορα κοσμήματα και μπιζού.Φορέστε κολιέ με πολλαπλά επίπεδα.Αποφύγετε την ανάμειξη χρυσού και ασημί χρώματος.Τα κοσμήματα είναι για όλες τις ηλικίες.Φορέστε κάθε φορά και κάτι καινούριο.Επιλέξτε χειροποίητα κοσμήματα.

Πως να φορέσεις κοσμήματα