Τεχνολογία

Πως να πραγματοποιήσεις ασφαλείς συναλλαγές με την Revolut




05 Apr Πως να πραγματοποιήσεις ασφαλείς συναλλαγές με την Revolut

Posted at 15:42h
in LIFE TECH
by Soustas

Οι online αγορές αλλά και γενικότερα οι online πληρωμές είναι πλέον μία απόλυτα φυσιολογική και εύκολη διαδικασία για τον περισσότερο κόσμο. Σήμερα, η  πλειοψηφία των καταστημάτων πώλησης προϊόντων και παροχής υπηρεσιών αποδέχονται την πληρωμή μέσω διαδικτύου. Η σημαντική αύξηση των διαδικτυακών αγορών οδήγησε στην εμφάνιση διαδικτυακών τραπεζών, χωρίς φυσικά καταστήματα, οι οποίες έχουν γίνει ιδιαίτερα γνωστές καθώς προσφέρουν μεγάλη αξιοπιστία και περισσότερες  παροχές σε σύγκριση με τις «απλές τράπεζες». Μια από αυτές είναι και η Revolut, η οποία δικαίως έχει ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια χρήστες με την συνολική αξία της εταιρείας να έχει εκτοξευτεί στα 40 δισεκατομμύρια λίρες. Η Revolut προορίζεται τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση.

Η πιο απλή χρήση της Revolut είναι δωρεάν χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει περιορισμένες δυνατότητες. Για την ακρίβεια,  η Revolut αποτελεί την καλύτερη επιλογή για μέγιστη διαδικτυακή ασφάλεια κατά την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών. Με απλά λόγια, ο χρήστης μπορεί να φορτώνει την κάρτα αυτή και να πραγματοποιεί της αγορές του από εκεί δίχως κάποιο φόβο. Επίσης, η τράπεζα αυτή έχει την δυνατότητα να δημιουργεί προπληρωμένες ψηφιακές κάρτες οι οποίες αυτοκαταστρέφονται ύστερα από κάποια συναλλαγή. Επομένως, εάν επιθυμείτε να αγοράσετε κάποιο προϊόν από ένα άγνωστο κατάστημα και δεν είστε σίγουροι για τα πρωτόκολλα ασφαλείας του, τότε θα σας προτείναμε ανεπιφύλακτα τη χρήση των λεγόμενων virtual cards.

Η Revolut έχει να προσφέρει πολλά παραπάνω, μερικά εκ των οποίων είναι:

Εύκολη και γρήγορη μεταφορά χρημάτων
Μία εξαιρετικά απλή και χρήσιμη εφαρμογή για Apple και Android συσκευές
Μηνιαίες αναλήψεις από ATM χωρίς προμήθεια έως 200€ (το ποσό αυτό αυξάνεται ανάλογα με το είδος κάρτας)
Αυτόματη και δίχως κρυφές και άσκοπες χρεώσεις μετατροπή χρημάτων
Ασφάλιση ταξιδιού η οποία ξεκινάει από 1€ τη μέρα

 

Η εταιρεία, ακόμη, προσφέρει και τη δυνατότητα αγοράς κρυπτονισμάτων αλλά και χρυσού, γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτικό για αυτούς που διαθέτουν επενδυτικές τάσεις.

 

Σημαντικός παράγοντας για την επιλογή της Revolut είναι η μηδενική χρέωση αλλαγής συναλλάγματος στο εξωτερικό. Δηλαδή, αν βρεθείτε σε κάποια χώρα του εξωτερικού, με διαφορετικό νόμισμα, και επιθυμείτε να πληρώσετε με κάρτα, τότε δεν κινδυνεύετε από κάποια επιπλέον χρέωση (αν το ποσό είναι κάτω των 5.000 λιρών). Η όλη διαδικασία γίνεται ακόμα καλύτερη αφού η μετατροπή συναλλάγματος είναι δίκαια και ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

 

Τέλος,  η Revolut απευθύνεται και σε επαγγελματίες, ιδιαίτερα σε αυτούς όπου διαχειρίζονται χρήματα και εκτός Ελλάδος. Παραπάνω αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της τράπεζας.

 

Εάν επιθυμείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό μέσα σε μόλις 10 λεπτά και να εκμεταλλευτείτε όλα όσα αναφέρθηκαν, τότε δεν έχετε παρά να μπείτε εδώ.

 

Σας ευχόμαστε καλές και ασφαλείς αγορές.

Like this:

Like Loading…



Source link