Τεχνολογία

Πώς να βγεις στις πρώτες θέσεις της Google γρήγορα

Ένα μεγάλο ερώτημα που απασχολεί αρκετές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο είναι το «πως θα βγω στην πρώτη σελίδα της Google γρήγορα». Ένα ερώτημα για το οποίο η απάντηση δεν είναι τόσο απλή. Αυτό που θα πρέπει να αναρωτηθεί κανείς σε πρώτη φάση είναι με ποιες λέξεις θέλει να βγει στην κορυφή της Google.

Εάν οι λέξεις κλειδιά που θέλετε να στοχεύσετε έχουν μεγάλο ανταγωνισμό, τότε τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος και πολλές εργασίες βελτιστοποίησης ώστε να βγείτε στις πρώτες θέσεις στην Google. Οι υπηρεσίες SEO αποτελούν ένα σύνολο εργασιών που φυσικά δεν μπορούν να ολοκληρωθούν μέσα σε λίγες ημέρες.

Μια ιστοσελίδα, προκειμένου να βελτιώσει την συνολική της κατάταξη στις μηχανές  αναζήτησης, πρέπει να προβεί σε μια σειρά βελτιστοποιήσεων ώστε να αυξήσει το authority της. Καταφέρνοντας να αυξήσετε το authority της ιστοσελίδας σας θα σας βοηθήσει να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google για περισσότερες λέξεις κλειδιά και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο σημερινό μας άρθρο, θα δούμε τι ενέργειες πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να βγείτε σε σύντομο χρόνο στην πρώτη σελίδα στην Google. Ωστόσο όπως προαναφέραμε, το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το πόσο καιρό είναι η ιστοσελίδα σας online, τι περιεχόμενο έχετε καταχωρήσει μέχρι τώρα και κατά πόσο πληροί κάποιους βασικούς κανόνες του SEO.

πρακτικές βελτιστοποίησης SEO
Πρακτικές SEO – Search Engine Optimization

 

Πρακτικές SEO για πρώτη σελίδα της Google

Φυσικά κ καθένας μας θα ήθελε να βρίσκεται στην πρώτη θέση της Google με τις πιο ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, αφού ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα μεγάλος και κάθε επιχείρηση επενδύει αρκετές ώρες και χρήμα στις υπηρεσίες βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης.

Η εξασφάλιση της πρώτης τριάδας είναι θα λέγαμε και ο πιο ρεαλιστικός στόχος, κάτι που σίγουρα μπορεί να θεωρηθεί ως επιτυχία, εάν κρίνουμε από την τεράστια αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας που θα λάβει η ιστοσελίδα. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο άρθρο θα δούμε μερικές πρακτικές SEO που θα βοηθήσουν μια ιστοσελίδα, ακόμη και νέα, να εξασφαλίσει την πρώτη σελίδα της Google με σχετικά ανταγωνιστικές λέξεις κλείδιά.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου εδώ:

Πώς να βγω στην πρώτη σελίδα της Google γρήγορα

Διαβάστε επίσης: διαφήμιση στα social mediaΠροώθηση ιστοσελίδων στο ίντερνετ