Τεχνολογία

Προστασία Κινητών, δες ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας




31 Mar Προστασία Κινητών, δες ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας

Posted at 17:19h
in SMARTPHONES
by Soustas

Η προστασία κινητού είναι η no.1 προτεραιότητα όταν αγοράζουμε ένα νέο smartphone. Κανείς δεν θέλει να γρατζουνιστεί η οθόνη του καινούργιου του κινητού ή ακόμη χειρότερα να σπάσει από κάποια πτώση.

 

Ας δούμε μερικές ποιοτικές και αποτελεσματικές λύσεις προστασίας smartphone:

 

Premium Tempered Glass

 

Τα tempered glass αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή προστασίας του κινητού από τις καθημερινές φθορές, πτώσεις και κραδασμούς.

 

Η κορυφαία επιλογή σε τζαμάκι προστασίας είναι το Whitestone Dome Glass. Πρόκειται για ένα τζαμάκι έξυπνης μεθόδου εγκατάστασης με υγρή ρητίνη στην οθόνη και χρήση υπεριώδους ακτινοβολίας UV για τέλεια εφαρμογή. Διαθέτει ανθεκτική και σκληρή επίστρωση από άκρη σε άκρη, ενώ τοποθετείται ακόμη και σε ραγισμένες ή σπασμένες οθόνες, εμποδίζοντας την εξάπλωση του ραγίσματος ή σπασίματος.

 

Ακόμη, άριστη επιλογή για τη προστασία της συσκευής σου αποτελεί και το tempered glass Spigen. Είναι κατασκευασμένο από δυνατό 9H γυαλί, ενώ διαθέτει υψηλής ποιότητας Oleophobic Coating για απαλό touch και λιγότερες δαχτυλιές. Τα προστατευτικά οθόνης είναι συμβατά με όλες τις θήκες κινητών Spigen.

 

Camera Lens Protector

 

Πέρα από την προστασία οθόνης, σημαντικό είναι να θωρακίσεις και την κάμερα του κινητού σου με camera lens protector.

 

Τα προστατευτικά τζαμάκια RhinoShield είναι η κατάλληλη επιλογή για να προφυλάξεις την κάμερα από γρατζουνιές και άλλες φθορές της καθημερινότητας. Το τζαμάκι τοποθετείται απλά και διακριτικά, χωρίς να επηρεάζει σε τίποτα τις φωτογραφίες ή την εμφάνιση της συσκευής σου. Θα βρεις διαθέσιμες επιλογές για iPhone και Samsung.

 

Μία ακόμη καλή επιλογή για την προστασία της κάμερας είναι τα τζαμάκια 3MK. Η τοποθέτηση και σε αυτή τη περίπτωση είναι απλή και διακριτική, προστατεύοντας αποτελεσματικά την περιοχή της κάμερας από χτυπήματα και πτώσεις. Θα βρεις τζαμάκια συμβατά για  Samsung, Huawei, Xiaomi κ.α.

 

Αν ενδιαφέρεσαι μόνο για προστασία από γρατζουνιές μπορείς να διαλέξεις κάποια μεμβράνη κινητών, που παρέχει προστασία σε όλη την οθόνη και τοποθετείται εύκολα.

 

Στο Mozik.gr θα βρεις ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας για το smartphone σου, από κορυφαίους κατασκευαστές.

Like this:

Like Loading…



Source link