Ειδήσεις

Προσομοιωτής οδήγησης που κοστίζει όσο ένα ολοκαίνουργιο SUV 


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022, 15:30

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Εάν αναζητάτε έναν από τους καλύτερους προσομοιωτές αγώνων που πωλούνται σήμερα, η Prodrive προσφέρει ίσως την κορυφαία επιλογή. Σμιλεμένος από τον οίκο σχεδιασμού CALLUM, ο νέος προσομοιωτής είναι ένα κομμάτι λειτουργικής τέχνης που προσφέρει στους χρήστες την καλύτερη δυνατή και όσο κοντινότερη οδηγική εμπειρία γίνεται.

Η Prodrive είναι ένα θρυλικό όνομα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό που έχει σημειώσει επιτυχία στην κατασκευή μερικών από τα καλύτερα αυτοκίνητα ράλι στον πλανήτη. Η Prodrive είναι υπεύθυνη για την κατασκευή των θρυλικών αυτοκινήτων Subaru Rally που ο Collin McRae οδήγησε μέχρι τη νίκη το 1995. Εκτός από το ράλι, εταιρία σημείωσε επιτυχία και στα αυτοκίνητα GT που ανταγωνίζονται σε αγώνες αντοχής ενώ έχει διαγωνιστεί σε περισσότερα από 1200 πρωταθλήματα, κερδίζοντας περισσότερα από 300 από αυτά και τερματίζοντας στο βάθρο σχεδόν 500 φορές.

Αυτή η εμπειρία οδήγησε στη δημιουργία ενός προσομοιωτή αγώνων που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί πρωταθλητές αγώνων και να προσφέρει στους χρήστες την πιο κοντινή δυνατή εμπειρία. Κάθισμα από ανθρακόνημα και περισσότερες από 16 στρώσεις ξύλου δείχνουν την λεπτομερή και ακριβή δουλειά που έχει γίνει, την ώρα που υπάρχει Precision SIM τιμόνι και φυσικά μηχανικό κιβώτιο με πετάλια. Το σύνολο έρχεται μαζί με τον υπολογιστή και την κυρτή οθόνη 49 ιντσών, με το σύστημα γραφικών να είναι GeForce RTX 12 GB με μνήμη 16 GB. 

Φαίνεται και σίγουρα είναι εντυπωσιακή, όμως τα 46.000 ευρώ της τιμής δείχνουν πάρα πολλά. Τί λέτε;


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022, 15:30

Πηγή