Διάφορα

Ποιοι λείπουν από το προεκλογικό σποτ του Αδωνι


…και τι ξέχασε να μνημονεύσει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ 

Μπορεί η σχέση του Αδωνι με την τηλεόραση να είναι μια σχέση εξάρτησης, αφού ο ένας δεν κάνει χωρίς τον άλλον… Ο αντιπρόεδρος όμως της ΝΔ δεν είναι τηλεοπτικό προϊόν! Αντίθετα είναι ενα βαθιά πολιτικό ον και ως τέτοιο έχει επιβληθεί, είναι καλλιεργημένος, με γνώσεις και άφθονα χαρίσματα που εκτοξεύουν την αναμφισβήτητη επικοινωνιακή του δεινότητα!

Ο Αδωνις Γεωργιαδης έφτιαξε ένα βίντεο (εδώ) για τις προεκλογικές του ανάγκες και μόνο η ΝΔ δεν πρωταγωνιστεί σε αυτό! Αυτή όμως ειναι η επιτυχία του βίντεο! Διότι αυτό που μένει στο θεατή, εκτός των ισχυρών του δεσμών με τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους, είναι ένας άνθρωπος που εργάζεται από το πρωι εως το βράδυ, ενας πολιτικός σε συνεχή δράση και επαφή με τους πολίτες. Αυτό δηλαδή τους υπόσχεται. Δουλειά όλη μέρα κάθε μέρα!

Το βίντεο όμως εκτός απο μπόλικη σος (μετα την προτροπή του Αδωνι στον κυρ Σπύρο να μην την τσιγκουνευτεί), είχε και μπόλικους δημοσιογράφους! Με σειρά εμφάνισης: Άρης Πορτοσάλτε, Νίκος Χατζηνικολάου, Δήμητρα Γκαντονα, Αντώνης Σροιτερ, Γιώργος Αυτιάς, Μαρα Ζαχαρέα, μέχρι και τον Νίκο Μερτζανη της ΕΡΤ! Επαγγελματίες που τον εχουν τιμήσει και τους τιμάει με αυτόν τον τρόπο.

Τι έλειπε όμως από το βίντεο; Προφανώς η Σια Κοσιωνη και η Ελλη Στάη, για να κάνουμε και λίγο ίντριγκα! Αλλα πάνω απο ολα οι εφημεριδες! Ειναι δυνατόν ρε Αδωνι να μην διαβάζεις εφημεριδες; Εχουν ανάγκη και της δίκης σου στήριξης!

Κατα τα αλλα στο βίντεο ξεχωρίζουν τα κλειδιά στο πορσελάνινο μπολ και το κοντινό της κάμερας στο χέρι του που τα παίρνει πριν φύγει το πρωι απο το σπίτι, η επιλογή να βαλει τον Σαμαρα να λεει οτι ο Μητσοτακης θα ειναι ο αυριανός πρωθυπουργός, το τηλεφώνημα του γιου του Περσεα στο κινητό και η αγωνία του Αδωνι να παει καλά, το όνομα της Ευγενιας (Μανωλιδου) χαραγμένο στο εσωτερικό του φλιτζανιού, ο μικρός πρίγκιπας στον τοίχο και επισης στο τέλος οτι απευθύνεται και στους πολίτες που εκνευρίζει ο λόγος ή η παρουσία του! Ωραίος!

The post Ποιοι λείπουν από το προεκλογικό σποτ του Αδωνι appeared first on Enimerosi24.



Source link