Διάφορα

Παπαθεοδώρου: Η κυβερνητική παρέμβαση στη δικαιοσύνη οδηγεί σε κακοποίηση των θεσμών


Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στον Γιάννη Πρετεντέρη, χαρακτήρισε «κακοποίηση των θεσμών» την κυβερνητική παρέμβαση στην λειτουργία της δικαιοσύνης.

«Νομίζω τόσο η καθεστωτική αντίληψη, όσο και η ωμή παρέμβαση αυτό που λένε κυβερνητική παρέμβαση τύπου Λατινικής Αμερικής στη λειτουργία των θεσμών έχει οδηγήσει από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία μέχρι και την τελευταία που θα φύγει στην κακοποίηση των θεσμών, την τελευταία μέρα, κυριολεκτικά την τελευταία μέρα, με τρόπο ο οποίος είναι αντιθεσμικός έχει καταγγελθεί ή εν πάση περιπτώσει έχει επικριθεί από όλους τους συνταγματολόγους της χώρας και από όλα τα δημοκρατικά κόμματα, θα φτάσει μέχρι το τέλος προκειμένου, γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει η ερώτηση γιατί αυτή η σπουδή, γιατί αυτό το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός, προκειμένου να έχει τοποθετήσει δικαστικούς για λόγους οι οποίοι είναι καθαρά πολιτικοί» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθεοδώρου.

The post Παπαθεοδώρου: Η κυβερνητική παρέμβαση στη δικαιοσύνη οδηγεί σε κακοποίηση των θεσμών appeared first on Enimerosi24.



Source link