Ειδήσεις

ΠΑΟΚ: Χωρίς Χριστοδούλου στο ΟΑΚΑ


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022, 16:37

Απουσία της τελευταίας στιγμής μετράει ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση, στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League, απέναντι στον Παναθηναϊκό (26/3, 20:00, ΕΡΤ3). Αφορά στον Αντρέα Χριστοδούλου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση.

Ο 27χρονος Ελληνοκύπριος γκαρντ δε συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση που έκανε ο «Δικέφαλος», στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του για το ματς με τους «πράσινους» και δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Άρη Λυκογιάννη.

Για τη μάχη με τον Παναθηναϊκό εκφράστηκε , μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Στάθης Νεραντζάκης. Ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Συνεχίζουμε το σερί των εκτός έδρας αγώνων μας, με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός έχει μέγεθος, είναι γενικά πολύ γεμάτη ομάδα. Θα μας λείψει για πρώτη φορά ο Τζόουνς και παρά το γεγονός ότι θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό, η απουσία του θα μας δημιουργήσει ένα θέμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά παρόλα αυτά νομίζω ότι έχουμε κάνει καλή προετοιμασία. Θα έχουμε και την απουσία του Χριστοδούλου, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να σταματήσουμε το επιθετικό transition του αντιπάλου γιατί τους αρέσει να τρέχουν και ειδικά μέσα στο γήπεδό τους. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε ελέγξουμε και τα ριμπάουντ και εάν καταφέρουμε στο βαθμό που μπορούμε, θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα έχουμε μία καλή εικόνα στο παιχνίδι».

Στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Ντιμίτρι Ρίβερς, Αντονι Λι, Φιλ Γκριν, Τζερμέιν Λοβ, Νίκος Καμαριανός, Ντέιβιντ ΝτιΛίο, Βαγγέλης Μάντζαρης, Απόστολος Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Βασίλης Τολιόπουλος, Βλάντο Γιάνκοβιτς.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022, 16:38

Πηγή