Ειδήσεις

Παναθηναϊκός: Με Μπρινιόλι και Ρούμπεν η αποστολή για τον «τελικό» με τον Άρη

Οι ενοχλήσεις που ένιωθαν τις προηγούμενες ημέρες ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι (λίγο πάνω απ’ το ισχίο) και ο Ρούμπεν Πέρεθ (χαμηλά στο πόδι), υποχώρησαν και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τους συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή του αυριανού (1/5, 19:00) «τελικού» με τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 6η αγωνιστική των play off.

Στον αντίποδα, εκτός αποστολής έμεινε ο Σωκράτης Διούδης, που ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο (πήρε τη θέση του ο Χριστογεώργος) ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Σάρλια, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Βαγιαννίδης και Λούντκβιστ. Η προπόνηση των πράσινων περιελάμβανε προθέρμανση, «κορόιδο», παιχνίδι στο μισό γήπεδο και τακτική.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Άρη: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή για το ματς με τον Άρη την Κυριακή στη Λεωφόρο:

«Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Άρη (1/5, 19:00, «Απόστολος Νικολαΐδης»). Στα θετικά η επανένταξη του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στα πλευρά. Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησε ο Διούδης λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο του δεξιού ποδιού, ενώ ατομικό έκαναν οι Σάρλια, Πούγγουρας, Βαγιαννίδης, Λούντκβιστ, Αγιούμπ. Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο, τακτική.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με όσους απαρτίζουν την αποστολή του αγώνα με τον Άρη. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ».

Πηγή