Ειδήσεις

Ο CEO της Stellantis οδηγεί την ισχυρότερη Maserati όλων των εποχών με πάνω από 1.000 ίππους


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Απριλίου 2022, 12:30

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μπορεί η Maserati να μην σκοπεύει να παρουσιάσει επίσημα τη νέα GranTurismo Flogore στους επόμενους μήνες, ωστόσο η πολυτελής ιταλική μάρκα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον CEO της Stellantis πίσω από το τιμόνι της. Μάλιστα ο ισχυρός άντρας του group, Carlos Tavares οδήγησε το πανίσχυρο μοντέλο σε δημόσιους δρόμους και χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ στο αυτοκίνητο.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από τον επίσημο λογαριασμό της Maserati στο Twitter και εκτός από το πλατύ χαμόγελο του CEO, φαίνεται ξεκάθαρα πως η εταιρία θα διατηρήσει και σε αυτό το μοντέλο τη γνωστή σχεδιαστική της φιλοσοφία με την μάσκα – σήμα κατατεθέν να δίνει το παρών.

Μεγάλο καπό, καμπύλες αλλά και ιδιαίτερες ζάντες συνθέτουν το σκηνικό, την ώρα που το μοντέλο θα κινείται 100% ηλεκτρικά, έχοντας ως παρακαταθήκη ηλεκτρικές λύσεις αιχμής, που προέρχονται από τη Formula E.

Συγκεκριμένες πληροφορίες για επιταχύνσεις, τελικές αλλά και μπαταρία δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως σύμφωνα με την ίδια την εταιρία, το μοντέλο αυτό θα είναι το ισχυρότερο όλων των εποχών με την ιπποδύναμη να ξεπερνά τα 1.000 άλογα. Να αναφέρουμε πως μέχρι το 2025 όλα τα μοντέλα στην γκάμα της Maserati θα προσφέρονται σε έκδοση Folgore ενώ μέχρι το 2030, η εταιρία θα έχει εξηλεκτριστεί πλήρως.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Απριλίου 2022, 12:30

Πηγή