Ειδήσεις

Ο Ρονάλντο αρνήθηκε πρόταση 200 εκατομμυριών ευρώ!




Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018, 16:23

Πρόταση 200 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια από την Κίνα, απέρριψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αποκαλύπτουν εφημερίδες σε Ισπανία και Ιταλία.

Σύμφωνα με Marca και Gazzetta dello Sport, ο διάσημος Πορτογάλος επιθετικός, πριν δεχθεί την πρόταση της Γιουβέντους, δέχθηκε μία από ομάδα της κινέζικης SuperLiga, που δεν κατονομάζεται, για δύο χρόνια με ετήσιες αποδοχές 100 εκατ. ευρώ!

Ο Ρονάλντο θεώρησε ότι η μετακίνησή του στην Κίνα θα εκλαμβανόταν ως αποχώρηση του από το πραγματικό ποδόσφαιρο. Έδειξε ικανός να συνεχίσει να ανταγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο και απέρριψε μια… συνταξιοδότηση εκατομμυριούχου.

Εν τω μεταξύ οι Ιταλοί σημειώνουν στην Gazzetta dello Sport, ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τότε που σημείωσε το πρώτο του γκολ στο Champions League to 2007 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πετύχει πιο πολλά γκολ στην κορυφαία διοργάνωση από ολόκληρη την Γιουβέντους.

Με την αγγλική ομάδα και κυρίως με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο διάσημος Πορτογάλος επιθετικός έχει 120 γκολ, έναντι 102 της Γιουβέντους!


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018, 16:25



Source link