Διάφορα

Ο Πασόκος Χρυσοχοίδης, ο δεξιός Οικονόμου και οι πρώην ένοικοι του Μαξίμου


Ο Θανάσης Μαυρίδης “ακτινογραφεί” την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Τη βεβαιότητα ότι μόνο ένας Πασόκος μπορεί να καθαρίσει τα Εξάρχεια εκφράζει ο Θανάσης Μαυρίδης μέσα από τη στήλη του στον “Φιλελεύθερο”, δηλώνοντας ταυτόχρονα την πίστη του στον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη λέγοντας χαρακτηριστικά, “Πιστεύω πολυ στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Και δεν καταλαβαίνω αυτά που λένε οτι ειναι πολυ Πασοκος. Είχατε δηλαδη την ελπίδα οτι θα καθάριζε τα Εξάρχεια καποιος που δεν θα ήταν… ΠΑΣΟΚ”;

Εκεί ομως που δημιουργούνται απορίες είναι όταν ο δημοσιογράφος περιγράφει στη συνέχεια το προφίλ του υφυπουργού Λευτέρη Οικονόμου και ξαφνικά στην αφήγηση πρωταγωνιστούν ένας συγγενής που του βγήκε πέμπτη φάλαγγα, οι πρώην ένοικοι του Μαξίμου και ο Νίκος Παππάς!

Συγκεκριμένα γράφει ο Μαυρίδης: “Ο αστυνόμος Οικονόμου, ένας καθαρόαιμος δεξιός, είχε κάποτε κάποιον ανιψιό, κουμπάρο, θα σας γελάσω. Και του βγήκε του ανθρώπου πεμπτη φάλαγγα. Πήγε με τον ΣΥΡΙΖΑ και άρχισε να βρίζει ασύστολα όποιον μιλούσε ελληνικά, χρησιμοποιώντας τον δημοσιογραφικό μανδύα. Απευθείας σύνδεση με το Μέγαρο Μαξιμου! Μιλάμε για κακοήθεις επιθέσεις, που σε μια κανονική χωρα θα ειχαν προκαλέσει την αντίδραση κάθε αρχής. Εδω, στη χωρα που είχε υπουργό τον Νίκο Παππα, οι εισαγγελικές αρχές δεν ασχολήθηκαν με την περιπτωση του. Το θεώρησαν “περιττό”. Ούτε και οι ισαποστακηδες. Αυτοί φύλαγαν καραούλι στην “Athens Voice”. Θα μου πείτε, τι φταίει ο αστυνόμος Οικονόμου για την αθλιότητα του κουμπάρου; Ως φιλελευθερος είμαι απέναντι ακομη και σε υπόνοια για την ύπαρξη οικογενειακής ευθύνης. Μακριά απο εμάς αυτά! Μονο ο Τσιπρας τα κάνει αυτά. Νομίζω, ακομη, οτι ο κ. Οικονόμου δεν είχε ευθύνη για τη δημοσιογραφική καριέρα του ανιψιού ή κουμπάρου. Φήμες οτι τον στήριξε επαγγελματικά στα πρώτα του βηματα κρίνονται ως μη βάσιμες…”.

The post Ο Πασόκος Χρυσοχοίδης, ο δεξιός Οικονόμου και οι πρώην ένοικοι του Μαξίμου appeared first on Enimerosi24.



Source link