Διάφορα

Ο Μπάιντεν υποσχέθηκε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ θα θεραπεύσει τον καρκίνο!


Το τερμάτισε

Το τερμάτισε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών ο οποίος το 2015 είχε χάσει τον γιο του από καρκίνο

Here's the video of @JoeBiden promising to cure cancer if elected president.https://t.co/3doUlVOgcg pic.twitter.com/cRzsamV1Fc

— Julio Rosas (@Julio_Rosas11) June 11, 2019

Στις προεκλογικές περιόδους είθισται οι πολιτικοί να κάνουν διάφορες υποσχέσεις επιχειρώντας να προσελκύσουν ψηφοφόρους από όσο το δυνατόν περισσότερα εκλογικά στρώματα.

Ο Τζο Μπάιντεν, ωστόσο, το τερμάτισε καθώς σε ομιλία του στην Αϊόβα υποσχέθηκε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ θα θεραπεύσει τον καρκίνο!

Υπενθυμίζεται ότι Μπάιντεν έχει χάσει τον γιο του, Μπο, από καρκίνο.

«Πολλοί από εσάς καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η απώλεια» ξεκίνησε την αναφορά του στο θέμα ο Μπάιντεν. «Όταν συμβεί η απώλεια τότε πολλοί έρχονται και σου λένε “ξέρω πώς νιώθεις”. Αλλά εσύ το μόνο που σκέφτεσαι είναι “δεν έχεις καμία ιδεά πώς νιώθω”. Σας υπόσχομαι ότι αν με εκλέξετε πρόεδρο τότε θα δείτε το σημαντικότερο πράγμα που θα αλλάξει την Αμερική, θα θεραπεύσουμε τον καρκίνο».

Ο Μπάιντεν στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές καμπάνιες για τον καρκίνο, όπως όταν βρέθηκε στον Λευκό Οίκο ως αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα και τότε τέθηκε επικεφαλής του προγράμματος «Cancer Moonshot»

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στην ομιλία του δεν ξέχασε, πάντως, και τον Ντόναλντ Τραμπ για τον οποίο είπε ότι αποτελεί «υπαρξιακή απειλή» για τις ΗΠΑ.
Πηγή protothema.gr

The post Ο Μπάιντεν υποσχέθηκε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ θα θεραπεύσει τον καρκίνο! appeared first on Enimerosi24.



Source link