Ειδήσεις

Ο Λ. Ντι Κάπριο προωθεί ανθρωπιστικές οργανώσεις που βοηθούν Ουκρανούς πρόσφυγες


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022, 08:24

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με ανάρτησή του στο Instagram δημοσίευσε πληροφορίες για ανθρωπιστικές οργανώσεις, οι οποίες υποστηρίζουν Ουκρανούς πρόσφυγες που εκτοπίστηκαν από τη στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας.

Ο Αμερικανός ηθοποιός πρόσθεσε στην ανάρτησή του φωτογραφία εθελόντριας που καθοδηγεί μια γυναίκα και δύο μικρά παιδιά και έγραψε το μήνυμα:

«Τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία έχουν χάσει τα πάντα, από τους αγαπημένους τους μέχρι βασικά υλικά για την επιβίωση».

«Ανθρωπιστικές οργανώσεις όπως οι @SavetheChildren, @careorg, @rescueorg και @refugees είναι στην περιοχή, διαθέτοντας το προσωπικό και τους πόρους τους για να υποστηρίξουν οικογένειες και αθώους ανθρώπους» πρόσθεσε δημοσιεύοντας τους λογαριασμούς των οργανώσεων στο Instagram.

Στην ανάρτησή του, ο Ντι Κάπριο παραπέμπει σε τέσσερις διαφορετικούς οργανώσεις, οι οποίες δέχονται δωρεές μέσω διαδικτύου: Save the Children, CARE, Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης και Υπηρεσία Διάσωσης του ΟΗΕ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ έχει κάνει δωρεές σε πολλές ανθρωπιστικές ομάδες προκειμένου να «υποστηρίξει την Ουκρανία», ανέφερε πηγή στο People.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022, 08:24

Πηγή