Ειδήσεις

Ο κ. Δημητριάδης «άδειασε» τον κ. Μητσοτάκη ισχυριζόμενος πως ουδέποτε αποπέμφθηκε


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022, 18:56

«Στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ο κ. Γρηγόρης Δημητριάδης “άδειασε” τον κ. Μητσοτάκη, ισχυριζόμενος πως ουδέποτε αποπέμφθηκε, αλλά παραιτήθηκε», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Περιμένουμε μία ξεκάθαρη απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη που εδώ και μήνες ισχυρίζεται πως “οι εξηγήσεις δεν ήταν επαρκείς και γι’ αυτό έπρεπε να αποπέμψω δύο άτομα”», υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση και σχολιάζει: «Ο κ. Δημητριάδης ακύρωσε όλες τις δικαιολογίες Μητσοτάκη πως δήθεν δεν ήξερε και έφταιγε ο ανιψιός του. Κάθε μέρα που περνά, αποκαλύπτονται τα χυδαία ψέματά του για να γλιτώσει από τις πολιτικές και ποινικές του ευθύνες για το παρακρατικό κέντρο υποκλοπών στο Μέγαρο Μαξίμου και την κακοποίηση του Πολιτεύματος».

«Δεν έχει νόημα να κρύβεται άλλο, όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει πως μοναδικός εγκέφαλος του παρακράτους ήταν ο κ. Μητσοτάκης. Αντί να διασύρει τη χώρα εκτός συνόρων, απαντώντας με εκνευρισμό στις αυτονόητες ερωτήσεις δημοσιογράφων, ας έχει επιτέλους την αξιοπρέπεια να έρθει να δώσει απαντήσεις στην 5η κατά σειρά επίκαιρη ερώτηση του κ. Τσίπρα στη Βουλή», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022, 18:56

Πηγή