Διάφορα

Ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ στην απονομή των Οσκαρ

Τι συνέβη…

ΒΙΝΤΕΟ

Στην αρχή όλοι νόμιζαν πως πρόκειται για κάποια καλοστημένη χολιγουντιανή φάρσα της παραγωγής… Σύντομα όμως κατάλαβαν ότι το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια της 94ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ ήταν πέρα για πέρα αληθινό! Αιτία ήταν ένα αστείο του παρουσιαστή προς τη σύζυγο του Σμιθ.

Συγκεκριμένα την ώρα που ο κωμικός ηθοποιός Κρις Ροκ ανακοίνωσε από τη σκηνή του Dolby Theatre τον νικητή της κατηγορίας του καλύτερου ντοκιμαντέρ είπε ότι η Τζανα Πινκετ Σμιθ μοιάζει σαν να παίζει στην ταινία “G.I. Jane” λόγω του ξυρισμένου κεφαλιού της. Πρόκειται για ταινία του 1997 με πρωταγωνίστρια την Ντέμι Μουρ (που είχε ξυρίσει το κεφάλι της). Ωστόσο η σύζυγος Σμιθ αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας (αλωπεκίαση), εξαιτίας του οποίου χάνει τα μαλλιά της.

Αυτό λοιπόν το γεγονός έβγαλε από τα ρούχα του τον Γουίλ Σμιθ ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ! Όλοι στην αίθουσα πάγωσαν… Όταν κατάλαβαν ότι ο Γουίλ Σμιθ γύρισε στη θέση του εκνευρισμένος φωνάζοντας δυνατά “Μην ξαναπιάσεις το όνομα της γυναίκας μου στο γαμ@μ@ν@ στόμα σου”!

Τέλος ο Κρις Ροκ συνέχισε την απονομή – προφανώς, αισθανόμενος άβολα, εκφράζοντας με επιφωνήματα το σοκ του… Αλλά παρέμεινε σχετικά ψύχραιμος.

Chris Rock made a joke about Will Smith's wife, Jada Pinkett-Smith being in "G.I. Jane" because of her bald head.

She's spoken openly about having a hair loss condition.

Will Smith ran on stage, and slapped Chris Rock.

What a slap!!#Oscars pic.twitter.com/GdpRCtMJPK

— Dr. Zainab (@Zainab4Peace) March 28, 2022

The post Ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ στην απονομή των Οσκαρ appeared first on Enimerosi24.



Πηγή