Ειδήσεις

Ο Αντώνης βρίσκει έναν γιο, αλλά χάνει τη γυναίκα του!

Στη γειτονιά του Γκύζη λένε το νερό νεράκι, ενώ η παρακολούθηση της Νανάς από τον ντετέκτιβ που προσέλαβε ο Δημήτρης, δημιουργεί προβλήματα και στην επικοινωνία. Ο Αστέρης βλέπει στο πρόσωπο της Ελπίδας την ιδανική νύφη για τον Μανόλο! Εκείνη, πάλι, προβληματίζεται για το πώς θα παρουσιάσει το νέο της φλερτ στην οικογένεια και ο λόγος έχει να κάνει με την ομάδα στην οποία θέλει να ανήκει. Η Μυρτώ εξαφανίζεται μετά την αποκάλυψη ότι ο Αντώνης έχει και άλλο γιο…

Μη χάσετε το νέο συναρπαστικό διπλό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που μεταδίδεται την Τρίτη 4 Απριλίου 2023, στις 22:00.

Επεισόδιo 21ο: «Μας συγχωρείτε… διακοπή»

O Aντώνης κρατά ακόμα κρυφή την ύπαρξη του γιου του από τη γυναίκα του και την οικογένειά του. Η Κάθριν με τον Άγγελο έρχονται ακόμα πιο κοντά, όπως και ο Κοντούλας με τη Ρίτσα, που δείχνει επιτέλους να συγκινείται από το φλερτ του. Παράλληλα, οι επικείμενες διακοπές υδροδότησης έχουν ταράξει τη γειτονιά και προκαλούν έντονες συζητήσεις και αντιδράσεις. Κι ενώ η παρακολούθηση της Νανάς από τον ντετέκτιβ επηρεάζει όλη την οικογένεια με τα… ενοχλητικά της αποτελέσματα, ο Αστέρης βλέπει με πάρα πολύ καλό μάτι τη σχέση του Μανόλο και της Ελπίδας. Ακόμα μία έκπληξη περιμένει τον Αντώνη που θα φέρει πολλή ένταση σε όλους, αλλά και μια «βόμβα» που κανείς δεν φανταζόταν!

Guests: Πηνελόπη Ακτύπη (Νόνη), Ηλίας Βαλάσης (Αστέρης Πουλχαρίδης), Μάξιμος Γρηγοράτος (Νικόλας Αντωνόπουλος), Τάσος Ζιάκας (Λάζαρος), Θόδωρος Ιγνατιάδης (Κυρ Στέλιος), Φώτης Καράλης (Μανόλο), Τζώρτζια Κουβαράκη (Μάρθα), Λεωνίδας Κουλουρής (Γαρύφαλλος Κοντούλας), Ακύλλας Μιχαηλίδης (Αντώνης Αντωνόπουλος), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ρούλα Ακτύπη), Ηλέκτρα Μπαρούτα (Μυρτώ Αντωνοπούλου), Βαγγέλης Παπαδάκης (Παπα-Μάρκος), Θανάσης Ραφτόπουλος (Αργύρης), Ναταλία Τζιαρού (Ρίτσα), Γιάννης Τσούτσιας (Νικήτας / Διονύσης), Ιωάννα Φαλέτα (Στελάκης Αντωνόπουλος), Γιώργος Χατζηθεοδώρου (Κωστάκης).

Επεισόδιo 22ο: «Το μαρτύριο της σταγόνας»

Η γειτονιά, αλλά και όλη η Αθήνα, λέει το νερό νεράκι! Οι διακοπές υδροδότησης φέρνουν εκνευρισμό αλλά και ευτράπελα στη γειτονιά. Η βόμβα όμως της φυγής της Μυρτώς έχει μουδιάσει την οικογένεια των Αντωνόπουλων. Η Μαίρη με τον Στέλιο, που δεν ξέρουν για την ύπαρξη του μικρού Αντώνη, μάταια προσπαθούν να καταλάβουν τι μπορεί να οδήγησε τη Μυρτώ σ’ αυτήν της την απόφαση. Κι ενώ ο Αντώνης δεν ξέρει πώς να ελέγξει τα νεύρα του, ο Λούης βρίσκει εναλλακτικούς τρόπους για να ελέγξει τις… ορμές του! Παράλληλα, η Ελπίδα προσπαθεί να βρει την κατάλληλη στιγμή για να γνωρίσει τον Μανόλο στην οικογένεια… Ένα τηλεφώνημα κι ένα ταξίδι θα αποτελέσουν αφορμή για πολλές αλλαγές στη ζωή του Άγγελου.

Guests: Πηνελόπη Ακτύπη (Νόνη), Ηλίας Βαλάσης (Αστέρης Πουλχαρίδης), Γιάννης Βασιλικόπουλος (Σωτήρης), Διονύσης Γαγάτσος (Θωμάς), Μάξιμος Γρηγοράτος (Νικόλας Αντωνόπουλος), Τάσος Ζιάκας (Λάζαρος), Φώτης Καράλης (Μανόλο), Σταύρος Καστρινάκης (Λευτέρης), Λεωνίδας Κουλουρής (Γαρύφαλλος Κοντούλας), Βαγγέλης Παπαδάκης (Παπα-Μάρκος), Ναταλία Τζιαρού (Ρίτσα).

Η σειρά μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 κάθε Τρίτη, στις 22:00, με διπλό επεισόδιο.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Η ιστορία…

«Τα καλύτερά μας χρόνια» επέστρεψαν με τον τρίτο κύκλο επεισοδίων, που μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’80, τη δεκαετία των μεγάλων αλλαγών! Στα καινούργια επεισόδια της σειράς μια νέα εποχή ξημερώνει για όλους τους ήρωες, οι οποίοι μπαίνουν σε νέες περιπέτειες.

Η δεκαετία του ’80 σημείο αναφοράς στην εξέλιξη της ελληνικής τηλεόρασης, της μουσικής, του κινηματογράφου, της επιστήμης, της τεχνολογίας αλλά κυρίως της κοινωνίας, κλείνει τον κύκλο των ιστοριών των ηρώων του μοναδικού μας παραμυθά Άγγελου (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) που θα μείνει στις καρδιές μας, μαζί με τη λακ, τις παγέτες, τις βάτες, την ντίσκο, την περμανάντ και όλα τα στοιχεία της πιο αμφιλεγόμενης δεκαετίας!

Παίζουν: Κατερίνα Παπουτσάκη (Μαίρη), Μελέτης Ηλίας (Στέλιος), Δημήτρης Σέρφας (Άγγελος), Εριφύλη Κιτζόγλου (Ελπίδα), Δημήτρης Καπουράνης (Αντώνης), Ερρίκος Λίτσης (Νίκος), Νατάσα Ασίκη (Πελαγία), Τζένη Θεωνά (Νανά), Μιχάλης Οικονόμου (Δημήτρης), Αλέξανδρος Ζουριδάκης (Κυρ Γιάννης), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Βαγγέλης Δαούσης (Λούης), Θάλεια Συκιώτη (Ζαμπέτα), Λαέρτης Μαλκότσης (Γκρεγκ Αποστολόπουλος), Ευτυχία Μελή (Τζένη Αποστολοπούλου), Μέγκυ Σούλι (Κάθριν Αποστολοπούλου), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Άγγελος – αφήγηση)

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης, Κατερίνα Μπέη

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης

Δ/νση φωτογραφίας: Dragan Nicolic

Σκηνογραφία: Δημήτρης Κατσίκης

Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα

Ηχοληψία: Γιώργος Κωνσταντινέας

Μοντάζ: Κώστας Γκουλιαδίτης

Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα

Εκτέλεση Παραγωγής: TANWEER PRODUCTIONS

 

Πηγή