Ειδήσεις

Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο (Πρώτο δεκάλεπτο)


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2023, 20:58

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Novasports Prime) στο ΣΕΦ ο αγώνας του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο, για την 17η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Πειραιώτες, μετά τον θρίαμβό τους στο ΟΑΚΑ, όπου συνέτριψαν την περασμένη αγωνιστική τον αιώνιο αντίπαλό τους, Παναθηναϊκό με 95-71 αντιμετωπίζουν την ιταλική ομάδα, με στόχο να παραμείνουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ρεκόρ 10-6, ενώ από τη μεριά της η Αρμάνι έχει ρεκόρ 6-10, ωστόσο είναι αισθητά βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα, μετρώντας τρεις συνεχόμενες νίκες.

Αναμορφωτής της ομάδας του Μιλάνου είναι χωρίς αμφιβολία ο Μπράντον Ντέιβις, όπως φαίνεται και από τους 15,3 πόντους, τις 5,7 ασίστ και τους 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης μέσο όρο σε αυτά τα τρία νικηφόρα παιχνίδια της Αρμάνι.

Οι Πειραιώτες πετυχαίνουν 16,1 πόντους περισσότερους κατά μέσο όρο εν συγκρίσει με την αντίπαλό τους, ενώ δέχονται δύο περισσότερους πόντους από την Αρμάνι.

Ο Ολυμπιακός έχει παραταχθεί πλήρης στον αποψινό αγώνα, καθώς στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται εκ νέου ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος προ ημερών ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους νταμπλούχους Ελλάδας μέχρι το 2025.

Από την άλλη, ο Έτορε Μεσίνα δεν υπολογίζει εδώ και καιρό στους Σιλντς, Πάνγκος και Ντατόμε.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2023, 20:58

Πηγή