Τεχνολογία

Οι LG Smart TVs θα ενσωματώνουν το Stadia Cloud gaming προς τα τέλη του 2021




13 Jan Οι LG Smart TVs θα ενσωματώνουν το Stadia Cloud gaming προς τα τέλη του 2021

Posted at 12:44h
in GAMES
by Soustas

Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Google με σκοπό την ενσωμάτωση της Stadia στις τελευταίες smart τηλεοράσεις webOS στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Μόλις η Stadia είναι διαθέσιμη στην Google TV, η LG θα είναι ο πρώτος κατασκευαστής τηλεοράσεων που θα υποστηρίζει το Stadia gameplay μέσω της πλατφόρμας webOS.

Η LG αποδεικνύει τη δέσμευσή της να ενισχύσει το premium gaming στις υπερσύγχρονες οθόνες της, που γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό με την υποστήριξη για 4K και 5.1 ήχου surround για Stadia Pro χρήστες. Η Stadia σε τηλεοράσεις LG θα τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν άμεση πρόσβαση σε παιχνίδια Stadia όπως τα Cyberpunk 2077, NBA 2K21, Assassin’s Creed: Valhalla & Watch Dogs: Legion με ένα χειριστήριο Stadia, χωρίς να απαιτείται επιπλέον hardware ή ‘downloads’ παιχνιδιού.

Η LG σκοπεύει να ξεκινήσει τη νέα υπηρεσία το δεύτερο εξάμηνο του 2021 στις LG Smart TVs ως εφαρμογή με δυνατότητα λήψης από το LG Content Store στις χώρες όπου είναι διαθέσιμη η Stadia. Η πλατφόρμα Stadia προσφέρει ήδη περισσότερα από 130 παιχνίδια ενώ αναμένεται να προστίθενται ακόμα περισσότερα σε τακτικές περιόδους. Οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν παιχνίδια μεμονωμένα ή να διεκδικήσουν αυτά που θα είναι διαθέσιμα δωρεάν με μια συνδρομή στο Stadia Pro, που περιλαμβάνει αποκλειστικές εκπτώσεις και ανάλυση έως 4K. Το gaming με τον εξαιρετικό ήχο surround 5.1 καναλιών και την υποστήριξη έως 4K HDR και 60 FPS καθιστά την πλατφόρμα Stadia μια συναρπαστική επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη gaming εμπειρία χωρίς να χρειάζεται μια κονσόλα παιχνιδιών.

Ιδιαίτερα, ο προηγμένος συνδυασμός της Stadia και των LG OLED τηλεοράσεων ξεπερνά κάθε φαντασία. Τα αυτοφωτιζόμενα pixels των OLED τηλεοράσεων εξασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα εικόνας HDR με το απόλυτο μαύρο και εξαιρετικά ακριβή χρώματα. Η LG υπήρξε η πρώτη εταιρεία που κυκλοφόρησε 4K OLED τηλεοράσεις με δυνατότητα HDR το 2015 και περιεχόμενο σε τηλεοράσεις OLED, ξεχωρίζοντας, επίσης, για τον γρήγορο χρόνο απόκρισης 1ms, την εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση εισόδου διατηρώντας ταυτόχρονα την ποιότητα της εικόνας.

«Η συμβατότητα της Stadia με τις LG τηλεοράσεις αποτελεί τη δέσμευσή μας προς τους πελάτες, δείχνοντας ότι το gaming γίνεται όλο και πιο αναγκαίο χαρακτηριστικό που αναζητούν οι καταναλωτές από την LG TV τους», δήλωσε ο Lee Sang–woo, senior vice president of corporate business strategy της LG Electronics Home Entertainment Company. «Η Stadia αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση στα αγαπημένα τους παιχνίδια. Παρέχοντας συμβατότητα με την webOS, δεσμευόμαστε για την εγγύηση της πλατφόρμας».

Οι LG OLED τηλεοράσεις που είναι ιδανικές για gaming, οι νέες LG QNED Mini LED TVs (με την τεχνολογία quantum NanoCell και τον οπίσθιο φωτισμό mini LED), καθώς και οι αναβαθμισμένες LG NanoCell τηλεοράσεις θα παρουσιαστούν στο virtual booth της LG κατά τη διάρκεια της CES 2021 που ξεκινά τις 11 Ιανουαρίου.

*Από την έναρξη της κυκλοφορίας η Stadia διατίθεται μόνο σε smart τηλεοράσεις με webOS 6.0. Οι LG τηλεοράσεις με webOS 5.0 θα διαθέτουν τη σχετική υπηρεσία αργότερα μέσα στο έτος.

Like this:

Like Loading…



Source link