Τεχνολογία

Οι Henman και Haas μπαίνουν στο γήπεδο του Matchpoint – Tennis Championships


29 Apr Οι Henman και Haas μπαίνουν στο γήπεδο του Matchpoint – Tennis Championships

Posted at 16:23h
in GAMES
by Soustas

Η εκδοτική εταιρεία Kalypso Media και η εταιρεία ανάπτυξης Torus Games ανακοίνωσαν μια συναρπαστική, νέα προσθήκη στον επερχόμενο τίτλο τένις Matchpoint – Tennis Championships. Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, οι εμβληματικοί αθλητές του τένις Tim Henman και Tommy Haas θα βρίσκονται ανάμεσα στους licensed αθλητές της ολοκαίνουριας Legends Edition.

 

Το Matchpoint – Tennis Championships: Legends Edition θα δοκιμάσει τις ικανότητες των παικτών στο γήπεδο, ενάντια σε μερικούς από τους σημαντικότερους εκπρόσωπους του αθλήματος. Μαζί με τον Tim Henman και τον Tommy Haas, η Legends Edition θα περιλαμβάνει ένα ψηφιακό wallpaper και το soundtrack. Η συναρπαστική έκδοση θα προσφέρεται από όλα τα καταστήματα λιανικής ή ως πρόσθετο digital DLC.

 

Ο επερχόμενος εξομοιωτής τένις θα προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες, καθώς διαθέτει ρεαλιστικούς κανόνες Φυσικής για τη συμπεριφορά της μπάλας, εξειδικευμένα animations για τους αθλητές και απαράμιλλη μέθοδο ελέγχου του αθλητή. Οι παίκτες θα γνωρίσουν τι σημαίνει να είσαι ένας αληθινός θρύλος του τένις, είτε παίξουν ενάντια σε φίλους είτε δουλέψουν για να κατακτήσουν την κορυφή του λεπτομερούς career mode και του ξεχωριστού συστήματος κατάταξης με βάση τις επιδόσεις.

 

Το Matchpoint – Tennis Championships θα κυκλοφορήσει σε Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4|5 και Windows PC στις 7 Ιουλίου 2022. Ετοιμαστείτε να μπείτε στο γήπεδο και να βυθιστείτε στο κόσμο του τένις!

 

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

Μπείτε στον κόσμο του επαγγελματικού τένις. Το Matchpoint – Tennis Championships προσφέρει ένα λεπτομερές career mode με ένα ξεχωριστό σύστημα κατάταξης που βασίζεται στις επιδόσεις.
Δημιουργήστε τον δικό σας 3D αστέρα του τένις. Επιλέξτε το παρουσιαστικό του, τα ρούχα του και το στυλ παιχνιδιού του με ποικίλες επιλογές τροποποίησης, οι οποίες περιλαμβάνουν ρεαλιστικές τεχνικές.
Κυριαρχήστε στο γήπεδο ως επαγγελματίας του τένις. Το Matchpoint – Tennis Championships περιλαμβάνει 16 αληθινούς διεθνείς αστέρες του τένις, ανάμεσα στους οποίους ο Nick Kyrgios, ο Kei Nishikori και η Amanda Anisimova.
Τροποποιήστε πλήρως τον αθλητή και τα ρούχα του. Από τις ρακέτες ως τα ρούχα, το παιχνίδι προσφέρει εξοπλισμό από κορυφαίες μάρκες, στις οποίες περιλαμβάνονται οι Babolat, YONEX, HEAD και άλλες. Ξεκλειδώστε εξειδικευμένο εξοπλισμό κερδίζοντας αγώνες.
Μάθετε όλες τις βολές με σπουδαίο στυλ. Καθορίστε το αποτέλεσμα μιας ανταλλαγής βολών επιλέγοντας την καλύτερη τεχνική για την περίσταση: topspin, flat, lob ή slice shot.
Αντιμετωπίστε αντίπαλους σε local ή online αγώνες. Παίξτε ενάντια στην πονηρή AI ή αντιμετωπίστε τους φίλους σας στο γήπεδο locally ή στο online cross–play.
Μελετήστε τις κινήσεις και την τακτική του αντίπαλου. Παρακολουθήστε τον αντίπαλο και μάθετε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του για να κερδίσετε το πλεονέκτημα πριν μπείτε στο γήπεδο.
Η προπόνηση τελειοποιεί: προσλάβετε ένα προπονητή για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας. Ενισχύστε τα δυνατά σας σημεία και εξαλείψτε τις αδυναμίες με το σύστημα προπόνησης ατομικών modules.
Τελειοποιήστε την τακτική σας στα Practice και Mini–Game modes: ασχοληθείτε με διάφορα mini–games για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας και να γίνετε αναγνωρίσιμη δύναμη στο γήπεδο.
Δηλώστε συμμετοχή σε αγώνες επίδειξης σε εντυπωσιακές εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο. Κάθε γήπεδο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά – μελετήστε τον χώρο και προσαρμόστε το παιχνίδι σας στο γρασίδι, στο χώμα και στο τεχνητό δάπεδο.
Replay mode. Καταγράψτε τους σημαντικούς πόντους της καριέρας σας και μελετήστε το αποτέλεσμα για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας.

Πηγή