Τεχνολογία

Οι παίκτες του Xenon Racer μπορούν να τρέξουν πλέον στη Νεβάδα με ένα καινούριο αυτοκίνητο




19 Jul Οι παίκτες του Xenon Racer μπορούν να τρέξουν πλέον στη Νεβάδα με ένα καινούριο αυτοκίνητο

Posted at 16:53h
in GAMES
by Soustas

Πλέον, στο Xenon Racer για το PlayStation 4, το Nintendo Switch, το Xbox One και την υπηρεσία Steam, προστέθηκε νέο δωρεάν περιεχόμενο! Αυτό περιλαμβάνει μια νέα τοποθεσία αγώνων και μια νέα αγωνιστική ομάδα. Η νέα τοποθεσία επιτρέπει στους παίκτες να αγωνιστούν στις σκονισμένες ερήμους της Νεβάδα, της «Ασημένιας Πολιτείας», σε τέσσερις πίστες διπλής κατεύθυνσης. Οι παίκτες μπορούν τώρα να ρίξουν μια ματιά στις πίστες, παρακολουθώντας το νέο trailer που επιδεικνύει το περιεχόμενο που προστέθηκε.

 

Αγώνες στα βράχια της Νεβάδα

 

Το νέο περιεχόμενο τοποθετείται στις άγονες περιοχές της πολιτείας Νεβάδα, στις δυτικές ΗΠΑ. Οι παίκτες τώρα μπορούν να ανακαλύψουν νέες περιοχές στις τέσσερις πίστες που προσφέρουν μια απίθανη θέα των κόκκινων βουνών και των ανώμαλων δρόμων. Χαράξτε την άσφαλτο σε αυτές τις τέσσερις πίστες:

 

Nevada Dam
Nevada Grand Canyon
Nevada Route 93
Nevada Red Rock Canyon

 

Επιπλέον, η νέα αγωνιστική ομάδα που διατίθεται πλέον στο Xenon Racer ονομάζεται Helix Wing. Αυτή προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να επιλέξουν ένα νέο αυτοκίνητο που προσφέρεται σε δύο παραλλαγές: τη «normal» και την «performance».

Like this:

Like Loading…



Source link