Τεχνολογία

Οι δυνατότητες του LG ThinQ App κάνουν την τηλεοπτική εμπειρία σε μια smart TV LG μοναδική


21 Feb Οι δυνατότητες του LG ThinQ App κάνουν την τηλεοπτική εμπειρία σε μια smart TV LG μοναδική

Posted at 14:10h
in SMART TV
by Soustas

Το LG ThinQ app της LG Electronics (LG) αλλάζει ολοκληρωτικά την εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας και φέρνει στον καναπέ σας τον πιο έξυπνο «βοηθό, προσφέροντας απαράμιλλη ευκολία και διασύνδεσιμότητα με τις έξυπνες οικιακές συσκευές της LG.

Χάρη στην ενσωματωμένη Τεχνητή Νοημοσύνη, οι έξυπνες τηλεοράσεις LG, επικοινωνούν με το κινητό σας μέσω του LG ThinQ app, δίνοντας σας πρόσβαση σε όλες τις βασικές ρυθμίσεις της συσκευής χωρίς να χρειαστεί να κουνηθείτε από τη θέση σας. Δεν χρειάζεται καν να αναζητήσετε το χειριστήριο της TV, καθώς με το LG ThinQ app το κινητό γίνεται το ίδιο τηλεχειριστήριο!

Αλλάξτε κανάλι ή προσαρμόστε τις ρυθμίσεις ήχου της τηλεόρασή σας μέσα από το κινητό σας ή περάστε περιεχόμενο από το κινητό σας απευθείας στην οθόνη της τηλεόρασής σας με την λειτουργία Magic Tap. Δεν βρίσκεται το Magic Remote της έξυπνης LG τηλεόρασής σας; Κανένα πρόβλημα, χρησιμοποιείστε το ThinQ app για να αποκτήσετε στη δυνατότητα φωνητικών εντολών της συσκευής σας: χάρη στο ΤhinQ AI μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο ή και σε streaming υπηρεσίες, να κάνετε channel surfing ή ότι άλλο θέλετε, χρησιμοποιώντας απλώς τη φωνή σας. Είστε φίλαθλος μιας συγκεκριμένης ομάδας; Με το ThinQ app μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποίηση για τους αγώνες της αγαπημένης σας ομάδας, ώστε να μην χάσετε καμία σημαντική αθλητική αναμέτρηση. Επιπλέον, χάρη στις φωνητικές εντολές και τους αλγόριθμους βαθιάς μάθησης που το ΤhinQ AI χρησιμοποιεί, η τηλεόρασή σας μπορεί να σας προτείνει τηλεοπτικό περιεχόμενο με βάση το ιστορικό παρακολούθησης σας[1].

Τέλος, με τη βοήθεια του ThinQ app η LG smart TV σας μπορεί να μετατραπεί σε κέντρο ελέγχου, για όλες τις υπόλοιπες έξυπνες συσκευές του σπιτιού που είναι συμβατές μαζί του.

[1] Το LG ThinQ AI ενεργοποιείται με το «κουμπί μικρόφωνου»

Πηγή