Γυναίκα

Οικονομικά ανδρικά κοσμήματα και αξεσουάρ – Δώρο για τον άντρα



Τα βασικότερα οικονομικά ανδρικά κοσμήματα για δώρο

Σκουλαρίκια

Αρκετοί άνδρες φορούν σκουλαρίκια, αν και η μεγάλη τάση φαίνεται να ξεθωριάζει μετά τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Εάν έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να πάρετε κάποια σκουλαρίκια για τον άνθρωπο σας, τότε υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί κανόνες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Τα αντρικά σκουλαρίκια δεν πρόκειται να είναι τα ίδια με αυτά που φορούν οι γυναίκες. Τα σκουλαρίκια για τον άντρα πρέπει να είναι απλά, είτε κάποιο καρφί, είτε ένα διαμαντάκι είτε γενικά ένα απλό μεταλλικό σκουλαρίκι, χωρίς όμως αυτό να είναι απόλυτο.

Ανδρικά Κολιέ

Τα αντρικά κολιέ είναι σχετικά σε πολύ μικρή ποικιλία έναντι των γυναικείων. Ωστόσο το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών προτιμάει να φορέσει ένα κολιέ. Οι κορυφαίες επιλογές συνήθως είναι μια χρυσή ή ασημένια αλυσίδα, ένας σταυρός ή ακόμα και χειροποίητα κοσμήματα για το λαιμό.

Μανικετόκουμπα

Ένας άνδρας που φοράει πουκάμισα με γαλλικές μανσέτες θα εκτιμήσει ιδιαίτερα ένα σετ μανικετόκουμπα που ταιριάζουν με το προσωπικό του στυλ. Ψάξτε για κλασικά στυλ, ή κάτι funkier. Στο ίδιο πνεύμα, θα κινηθείτε και για την επιλογή μιας γραβάτας. Μάλιστα, αν συνδυάσετε ένα σετ κοσμημάτων από μανικετόκουμπα, γραβάτα και ίσως ρολόι ή αναπτήρα, τότε θα του προσφέρετε ένα υπέροχο δώρο.

Ανδρικά Δαχτυλίδια

Οι περισσότεροι άνδρες είναι απόλυτα άνετοι φορώντας ένα δαχτυλίδι. Τα ανδρικά δαχτυλίδια ωστόσο δεν πρέπει να είναι φανταχτερά και με πολλά αξεσουάρ. Όσο πιο απλό είναι ένα δαχτυλίδι τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να το φορέσει ένας άνδρας. Προτιμήστε οικονομικά δαχτυλίδια, ατσάλινα, δαχτυλίδια μαύρου χρώματος κλπ. Ένα δαχτυλίδι που οι περισσότεροι άνδρες είναι απόλυτα άνετοι να φοράνε ανά πάσα στιγμή είναι φυσικά η βέρα του γάμου.

Ανδρικά Ρολόγια

Αφήσαμε φυσικά το καλύτερο για το τέλος. Μόλις διαβάσατε τον τίτλο «Οικονομικά Ανδρικά κοσμήματα και αξεσουάρ – τι να επιλέξετε;» είμαστε σίγουροι ότι το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε ήταν τα ρολόγια. Οι κατασκευαστές ρολογιών έχουν ασχοληθεί με μεγάλη προσοχή για την κατασκευή δύο διαφορετικών ρολογιών, ενός είδους για τις γυναίκες και ενός άλλου για τους άνδρες. Όπως στα περισσότερα άλλα κοσμήματα για άνδρες, έτσι και τα ρολόγια, τείνουν να είναι λίγο πιο συντηρητικά στις διακοσμήσεις και συνήθως είναι μεγαλύτερα σε όγκο. Υπάρχουν όλα τα είδη ρολογιών που ένας άντρας μπορεί να φορέσει. Από τελείως απλά και καθημερινά μέχρι πιο πρωτότυπα και μοναδικά σχέδια. Ρίχνοντας μια ματιά στην κατηγορία με τα ρολόγια είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε μερικές πολύ καλές επιλογές.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε υπέροχα ανδρικά κοσμήματα για όλες τις περιστάσεις και όλα τα γούστα καθώς και για πρωτότυπα δώρα. Ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα μας και σίγουρα θα βρείτε αυτό που αναζητάτε. Πολύ καλή επιλογή για δώρο αποτελούν και τα χειροποίητα κοσμήματα καθώς και τα σετ κοσμημάτων που θα βρείτε στις κατηγορίες του μενού.



Source link