Ειδήσεις

«Ντόντσιτς καλεί Λάσο στους Μάβερικς, φαβορί ο Παναθηναϊκός»!


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 2 Απριλίου 2023, 17:00

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Πάμπλο Λάσο βάζουν ισπανικά Μέσα, που αποκαλύπτουν πρόταση του Λούκα Ντόντσιτς προς τους Μάβερικς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Ντάλας από τον Ισπανό προπονητή για τη νέα σεζόν. Στο «κάδρο» και φαβορί ο Παναθηναϊκός.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου, ο Σλοβένος σούπερ σταρ των Μάβερικς φαίνεται να είναι έντονα δυσαρεστημένος με την πορεία της ομάδας του Ντάλας, αλλά και από τις επιλογές της το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως και η απόκτηση του Κάιρι Ίρβινγκ. Κάτι που έχει φέρει τους Μάβερικς μία ανάσα από το απόλυτο φιάσκο και την αποτυχία της συμμετοχής ακόμα και στο play in.

Τα ισπανικά Μέσα αποκαλύπτουν πρόταση του Ντόντσιτς προς την πλευρά του Μαρκ Κιούμπαν, ιδιοκτήτη των Μάβερικς, για την αντικατάσταση του Τζέισον Κιντ από τον Πάμπλο Λάσο, με τον Σλοβένο άσο να επιθυμεί να ενεργοποιηθεί στο κομμάτι των αποφάσεων για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας του Ντάλας.

Λάσο και Ντόντσιτς έχουν εξαιρετικές σχέσεις, με τα δημοσιεύματα να την συγκρίνουν με αυτή του πατέρα με τον γιο, με τον Ντόντσιτς να έχει μεγάλη εκτίμηση και στις προπονητικές ικανότητες του Βάσκου τεχνικού, αφού ήταν κι αυτός που ανέδειξε τον «Magic Luka» σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Ωστόσο τα ισπανικά Μέσα θεωρούν τον Παναθηναϊκό ως το μεγάλο φαβορί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Λάσο, τονίζοντας μάλιστα τις συζητήσεις της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του «τριφυλλιού» από τον Φλεβάρη, με τον πρώην προπονητή της Ρεάλ να απαντά αρνητικά, αφού επιθυμεί να κάτσει στον «πράσινο» πάγκο από το καλοκαίρι με δικό του ρόστερ και τεχνικό επιτελείο.

Στο κάδρο επίσης τα δημοσιεύματα από την Ισπανία βάζουν και την Μπάγερν Μονάχου, αλλά και πιθανότατα την Αναντολού Εφές, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Εργκίν Αταμάν από τον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης. Στην εξίσωση μπαίνει και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, μία υπόθεση όμως που δεν φαίνεται, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, να προχωράει.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό η ισραηλινή ομοσπονδία ανέφερε επίσημα πως διέκοψε τις συνομιλίες με τον Λάσο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας της χώρας, αφού ο Ισπανός προπονητής είναι σε συζητήσεις με συλλόγους της Euroleague.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 2 Απριλίου 2023, 17:02

Πηγή