Διάφορα

ΝΔ: Όταν ο Τσίπρας υποδεχόταν τον Πρίγκιπα Κάρολο στην Αθήνα το 2018 μιλούσε για “επίσκεψη ορόσημο”

Ύστερα αναρωτιούνται γιατί ουδείς τους παίρνει στα σοβαρά…

Ότι το ψέμα και η υποκρισία είναι ταυτόσημα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό. Όταν ο κ. Τσίπρας υποδεχόταν τον Πρίγκιπα Κάρολο στην Αθήνα το 2018, μιλούσε για “επίσκεψη ορόσημο”. Σήμερα που ο Πρωθυπουργός αποδεχόμενος πρόσκληση του Πρίγκιπα Καρόλου τον συναντά στη Σκωτία, ο ΣΥΡΙΖΑ ψελλίζει διάφορα ακατανόητα συνομωσιολογικά. Ύστερα αναρωτιούνται γιατί ουδείς τους παίρνει στα σοβαρά.

—————————————
Ακολουθεί η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Μητσοτάκης καλό θα ήταν να αντιληφθεί ότι πρέπει να ενεργεί, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ως εκλεγμένος πρωθυπουργός και όχι ως αυλάρχης των Γλύξμπουργκ.

Συνιστά δε μέγιστη προσβολή προς τους πολίτες την ώρα που τα ελληνικά νοικοκυριά δοκιμάζονται από την ακρίβεια, λόγω της ανεπάρκειας του και της ασυλίας που παρέχει στην αισχροκέρδεια, να ταξιδεύει στην Σκωτία για να αποκτήσει τεχνογνωσία στην αξιοποίηση… βασιλικών κτημάτων.

Το Τατόι αποτελεί κτήμα του ελληνικού λαού που πλήρωσε γι` αυτό τον λόγο αδρά αποζημίωση στην τέως βασιλική οικογένεια, η οποία-ως γνωστόν- είχε προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά της Ελλάδας.

Το νέο “unfair” της οικογένειας Μητσοτάκη δεν θα μείνει αναπάντητο από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες όποτε τολμήσει να στήσει κάλπες.

The post ΝΔ: Όταν ο Τσίπρας υποδεχόταν τον Πρίγκιπα Κάρολο στην Αθήνα το 2018 μιλούσε για “επίσκεψη ορόσημο” appeared first on Enimerosi24.

Πηγή