Ειδήσεις

«Να δημιουργήσουμε μία ομάδα για την οποία θα είναι περήφανοι οι φίλαθλοί μας»


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022, 19:26

Ο Γκρέαμ Πότερ έπιασε ήδη… δουλειά στην Τσέλσι, υπογράφοντας συμβόλαιο με τους «μπλε» έως το 2027 και θα αποτελέσει τον διάδοχο του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της λονδρέζικης ομάδας, η οποία τον υποδέχθηκε με «θέρμη» στην ανακοίνωσή της.

«Η Τσέλσι είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τον Γκρέαμ Πότερ ως τον νέο προπονητή μας, με ένα πενταετές συμβόλαιο μαζί μας για να φέρει το προοδευτικό ποδόσφαιρο και την καινοτόμο προπονητική του στον σύλλογο», ανέφερε ο σύλλογος στην επίσημη ανακοίνωση πρόσληψης του 47χρονου πρώην τεχνικού της Μπράιτον.

Ο Πότερ είναι έτοιμος για να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του στον σαββατιάτικο (10/9) αγώνα με τη Φούλαμ για την 7η αγωνιστική της Premier League, νιώθοντας ήδη έτοιμος. «Είμαι απίστευτα περήφανος και ενθουσιασμένος που εκπροσωπώ την Τσέλσι, αυτόν τον φανταστικό ποδοσφαιρικό σύλλογο», ήταν το πρώτο σχόλιό του μετά τις υπογραφές συμπληρώνοντας πως:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τη νέα ιδιοκτησία της Τσέλσι κι ανυπομονώ να συναντηθώ και να συνεργαστώ με το εξαιρετικό γκρουπ παικτών, για να αναπτύξω μια ομάδα και μια κουλτούρα, για την οποία οι καταπληκτικοί φίλαθλοί μας μπορούν να είναι περήφανοι.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στην Μπράιτον μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και ιδιαίτερα στον Τόνι Μπλουμ κι όλους τους παίκτες, το προσωπικό και τους φιλάθλους για τη συνεχή υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια της θητείας μου στον σύλλογο».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022, 19:28

Πηγή