Τεχνολογία

Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Solve for tomorrow – Στρατηγική και Ψηφιακό Μάρκετινγκ»


07 Oct Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Solve for tomorrow – Στρατηγική και Ψηφιακό Μάρκετινγκ»

Posted at 18:18h
in LIFE TECH
by Soustas

Η Samsung Electronics Hellas συνεχίζει τα προγράμματα ψηφιακών δεξιοτήτων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, ανακοινώνοντας το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Solve For Tomorrow – Στρατηγική και Ψηφιακό Μάρκετινγκ». Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και τον Δήμο Αμαρουσίου και ξεκινά στις 18 Οκτωβρίου.

 

Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν. Απευθύνεται σε φοιτητές, επαγγελματίες, ανέργους και όλους όσοι επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στη σύγχρονη Διοίκηση Επιχειρήσεων & Ανθρώπινων Πόρων και στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

 

Μέσα από το πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 2 μηνών/56 διδακτικών ωρών, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να αποκτήσουν βασικές γνώσεις πάνω σε θεματικές απαραίτητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Αναλυτικά, το «Solve for tomorrow – Στρατηγική και Ψηφιακό Μάρκετινγκ», διαρθρώνεται από τις ακόλουθες διδακτικές ενότητες:

 

Digital Marketing (14 ώρες)
Strategic Management (14 ώρες)
Strategic Communications (14 ώρες) και
Social Media Marketing (14 ώρες)

 

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη της δημιουργικότητας και συνεργασίας μεταξύ των συμμετεχόντων, αξιοποιώντας τη μεθοδολογία Design Thinking. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα απονεμηθεί πιστοποίηση από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, αναγνωρισμένη στην Ελλάδα και τα υπόλοιπα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέσω e-mail στη Γραμματεία του ΚΕΔΙΒΜ (kedivim@unipi.gr) έως τις 12 Οκτωβρίου 2022.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα  https://career.unipi.gr/2022/10/04/δωρεαν-πιστοποιημενο-εκπαιδευτικο/

Πηγή