Τεχνολογία

Νέα χρυσή διάκριση για την HP με το πρόγραμμα HP Life


10 Oct Νέα χρυσή διάκριση για την HP με το πρόγραμμα HP Life

Posted at 15:34h
in BUSINESS
by Soustas

Η HP Hellas διακρίθηκε στα IMPACT BITE Awards 2022 με το πρόγραμμα HP LIFE στην κατηγορία Κοινωνική Προσφορά / ΕΚΕ λαμβάνοντας Gold βραβείο και στην κατηγορία Αναβάθμιση Ψηφιακών Δεξιοτήτων λαμβάνοντας Silver βραβείο.

Ο θεσμός των  IMPACT BITE (Business IT Excellence) Awards ανέδειξε για 11η συνεχή χρονιά τα κορυφαία έργα πληροφορικής και τις δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.  Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στο Markou Wine Museum.

 

Ο Ματθαίος Μακρυπούλιας, Corporate Supplies Specialist and Sustainability Champion της HP Hellas, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που μέσω του προγράμματος HP Life έχουμε δώσει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να μάθουν, να εκπαιδευτούν και να διεκδικήσουν περισσότερες ευκαιρίες στη σημερινή αγορά εργασίας. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας που η προσπάθεια αυτή αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται καθημερινά.»

Το  HP LIFE (Learning Initiative for Entrepreneurs) είναι ένα δωρεάν, online πρόγραμμα κατάρτισης δεξιοτήτων  από το HP Foundation για επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και δια βίου μαθητές από όλο τον κόσμο, προσφέροντας περισσότερα από 32 διαδικτυακά μαθήματα σε οκτώ γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης μιας 3D ενότητας.

Το HP LIFE στην χώρα μας ξεκίνησε το 2021 συνεργασία με την Ψηφιακή Ακαδημία Πολιτών, η οποία σήμερα φιλοξενεί εφτά μαθήματα του προγράμματος. Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα έχουν μπει πάνω από 800 άτομα στη συγκεκριμένη πλατφόρμα και πάνω από το 53% έχουν ολοκληρώσει τα μαθήματα online, ενώ από το 2016 μέχρι και σήμερα, έχουν εγγραφεί στο HP LIFE πάνω από 560.000 χρήστες παγκοσμίως, στοχεύοντας τους ένα εκατομμύριο χρήστες έως το 2025.

 

Για την HP

Η HP Inc. είναι η εταιρεία τεχνολογίας που θεωρεί ότι μια εξαιρετική ιδέα έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών προσωπικών συστημάτων, εκτυπωτών και λύσεων εκτύπωσης 3D, συμβάλλει στην υλοποίηση αυτών των ιδεών. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.hp.com.

Επικοινωνία:

m.panourgia@communicationeffect.com

Πηγή