Τεχνολογία

Νέα φορητή oθόνη από τη βραβευμένη σειρά οθονών της Philips


22 Mar Νέα φορητή oθόνη από τη βραβευμένη σειρά οθονών της Philips

Posted at 11:46h
in HARDWARE, PC
by Soustas

Η νέα φορητή οθόνη της Philips θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος σε όλες τις μετακινήσεις.

Η οθόνη 16B1P3302D αποτελεί την τελευταία προσθήκη στη βραβευμένη σειρά φορητών οθονών της Philips. Η σχεδιαστική ταυτότητα της σειράς έχει κερδίσει βραβείο στα 2021 Product iF Design Awards, καθώς και διάκριση στα βραβεία Red Dot 2021.

Μια φορητή λύση εργασίας

Η ολοκαίνουργια φορητή οθόνη Philips 16B1P3302D έχει όλα τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν κατάλληλη για εργασία όπου εσείς επιθυμείτε: είναι ειδικά σχεδιασμένη για δυνατότητα μεταφοράς, είναι ελαφριά και με το ιδανικό της μέγεθος (15,6 ίντσες – 39,6 εκ διαγώνιος) χωράει άνετα σε ένα χαρτοφύλακα ή σε ένα backpack. Επιπλέον, διαθέτει Dual USB-C με δύο θύρες στην πλευρά της οθόνης που επιτρέπει ταυτόχρονη σύνδεση δύο καλωδίων USB-C. Από τις θύρες αυτές, μπορείτε να φορτίσετε την οθόνη, να κάνετε παρουσιάσεις αλλά και να υποστηρίξετε προβολές διπλής οθόνης.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά του «κινητού» γραφείου σας (OnTheGo Office)

 

Η φορητή οθόνη Philips 16B1P3302D βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας σας «εν κινήσει» με την βάση πολλαπλών γωνιών που επιτρέπει κλίση από 0 έως 90 μοίρες και τις γενναιόδωρες γωνίες θέασης 170/170 με IPS LED Technology για εύκολη θέαση από οποιαδήποτε γωνία.

Επιπροσθέτως, για μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία, η Philips 16B1P3302D προσφέρει υψηλής ποιότητας εικόνα με ανάλυση 16:9 Full HD και τεχνολογία SmartImage για να απολαμβάνετε ζωντανά χρώματα, καθαρές λεπτομέρειες και πλούσια αντίθεση.

Η Philips 16B1P3302D διαθέτει επίσης λειτουργίες EasyRead και LowBlue που μειώνουν την καταπόνηση των ματιών και παρέχουν την πλέον ξεκούραστη εμπειρία ανάγνωσης.

Διαθεσιμότητα οθόνης Philips 16B1P3302D

Ο συνδυασμός όλων των χαρακτηριστικών της την καθιστά ως την ιδανική επιλογή για κάποιον που θέλει να αναβαθμίσει τον τρόπο εργασίας του με μια φορητή λύση, ενώ παράλληλα να διατηρεί τα ίδια επίπεδα άνεσης και λειτουργικότητας που προσφέρει ένα παραδοσιακό γραφείο.

Η οθόνη Philips 16B1P3302D είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά στην τιμή των 279,00 €.

Πηγή