Διάφορα

Νάτος, νάτος ο Αρης ο μοδάτος! (εικόνες)


 

Εκρηκτικές στυλιστικές εμφανίσεις Αρη Πορτοσάλτε στο ντοκιμαντέρ Ελληνική Χρεοκοπία

Ποιος να του πει τι… για μόδα μέσα στο ΣΚΑΪ;

Γερή υποψηφιότητα καταθέτει ο Αρης Πορτοσάλτε για το επόμενο «My style Rocks» στον ΣΚΑΪ. Στο ντοκιμαντέρ για την Ελληνική χρεοκοπία που παρουσίασε χθες με τον Τάσο Τέλλογλου, έκανε εκρηκτικές εμφανίσεις σε επίπεδο ανδρικού pret-a-porte. Μάλιστα όπως ο ίδιος αποκάλυψε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ το στυλιστικό το προσέχει πολύ και προσπαθεί να είναι συμβατό με το θέμα κάθε επεισοδίου του ντοκιμαντέρ. Σήμερα δηλαδή που θα παρουσιάσει την περίοδο ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε για να προμοτάρει την εκπομπή στους Αναστασοπούλου-Οικονόμου με πράσινο σακάκι. Χθες για την περίοδο της Μεταπολίτευσης και του Καραμανλή οι εμφανίσεις του άνοιξαν ένα νέο κεφάλαιο στο χώρο της ανδρικής μόδας του ενημερωτικού τομέα. Τομέας που κατά παράδοση θέλει τους πολιτικούς συντάκτες να μην τολμούν.

Λεπτομέρεια : Ακόμα κι όταν κάποια από τις ενδυματολογικές του επιλογές θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε casual ο Αρης έβαζε την πινελιά σαν γνήσιο fashion icon με μια ιδιαίτερη κάλτσα (!). (φωτό)

Υ.Γ. Στο χθεσινό πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ που εξέτασε την περίοδο Καραμανλή ο Αρης κάνει το τελευταίο on λέγοντας «…Και έρχεται ο Ανδρέας Παπανδρέου…». Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο πρώτο γύρισμα το είπε με πολλή χαρά και οι συνεργάτες του τον συμβούλεψαν να μη γελάει τόσο πολύ γι’ αυτό χρειάστηκε να το ξαναγυρίσουν.

The post Νάτος, νάτος ο Αρης ο μοδάτος! (εικόνες) appeared first on Enimerosi24.



Source link