Τεχνολογία

Μια GoPro για το Πέος σου (video)




13 May Μια GoPro για το Πέος σου (video)

Posted at 14:47h
in LIFE TECH
by Soustas

Ένα βίντεο προώθησης στο κανάλι του Cock Cam στο YouTube, δίνει μια καλή εικόνα για το πώς λειτουργεί αυτό το πράγμα σε ένα πέος:

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι εταιρείες πιστεύουν ότι το να βάλεις μια κάμερα στα απόκρυφα σημεία των ανθρώπων είναι μια έξυπνη ιδέα. Θυμηθείτε το Svakom Siime Eye, ένα dildo με κάμερα, το οποίο θεωρητικά θα μπορούσε εύκολα να χακαριστεί και να εκθέσει ευαίσθητα δεδομένα. Αλλά η ιστοσελίδα του Cock Cam υπόσχεται ότι η εφαρμογή και η συσκευή είναι ασφαλείς.

«Όλα τα βίντεο αποθηκεύονται απευθείας στην κινητή συσκευή σας», λέει ο ιστότοπος. «Το υλικό σας δεν αποθηκεύεται ποτέ στην εφαρμογή, η εφαρμογή χρησιμοποιείται για τη λειτουργία της κάμερας και προβάλλει μόνο το υλικό. Ελέγξτε τις πολιτικές ασφαλείας της κινητής σας συσκευής. Τα δεδομένα δεν αποθηκεύονται στην εφαρμογή ή στο cloud».

Αλλά όπως μάθαμε το 2017, όταν το Motherboard χάκαρε και μπορούσε να ελέγχει εξ αποστάσεως ένα sex toy, το We-Vibe, μέσω του δικτύου Tor, δεν είναι τόσο δύσκολο να χακάρει κανείς ερωτικά παιχνίδια.

Υπάρχει επίσης το ερώτημα κατά πόσο μια κάμερα, συμπεριλαμβανομένων των μπαταριών, που τραβάει ένα βίντεο HD, επάνω στην πέος σας είναι μια καλή ιδέα. Η σελίδα «Συχνές Ερωτήσεις» του Cock Cam, επισημαίνει ότι η κάμερα μπορεί να αρχίσει να θερμαίνεται όταν χρησιμοποιείται για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Μπορώ μόνο να προσευχηθώ ότι έχουν δοκιμάσει πολύ καλά αυτό το πράγμα.

Tο άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο Motherboard.

Πηγή: VICE

Like this:

Like Loading…



Source link