Ειδήσεις

Με Ducati το 2022 η ομάδα Gresini Racing




Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 07:02

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Έχουν περάσει περίπου έξι μήνες από τότε που μάθαμε τα πολύ άσχημα νέα του θανάτου του Fausto Το συμβόλαιο Gresini και Ducati έχει διάρκεια δύο χρόνιαGresini. Ο εμβληματικός μάνατζερ και πρώην πρωταθλητής MotoGP νικήθηκε από τον Covid-19 και άφησε μεγάλο κενό τόσο στην ομάδα του όσο και σε όλο τον κόσμο του MotoGP.

Η ζωή όμως συνεχίζεται και η ομάδα Gresini Racing έχει βαλθεί να συνεχίσει το εξαιρετικό έργο του Ιταλού. Για το 2022 λοιπόν η ομάδα φεύγει από την ομπρέλα της Aprilia και μετακομίζει στην Ducati δημιουργώντας μια νεανική και πολύ δυναμική ομάδα.

Η Aprilia θα φτιάξει τη δική της εργοστασιακή ομάδα

Αναβάτες της ομάδας για το 2022 θα είναι οι Enea Bastianini και Fabio Di Giannantonio. Ο BastianiniΜένει να δούμε τι μοτοσικλέτες θα χρησιμοποιήσει το 2022 η ομάδα του Rossi συνεργάζεται και φέτος με την Ducati στην ομάδα Esponsorama Avintia, ενώ ο DI Giannantonio ανεβαίνει από τη Moto2 στη μεγάλη κατηγορία.

Η Nadia Padovini, η οποία έχει αναλάβει πλέον την ομάδα Gresini Racing τόνισε: «Είναι ένα σχέδιο το οποίο γεννήθηκε σε συνέχεια των βασικών αξιών του Fausto ο οποίος είχε χτίσει μια απίθανη ομάδα. Ευχαριστώ τον Carmelo Ezpeleta ο οποίος δε μας άφησε ποτέ μόνους, την Ducati για την εμπιστοσύνη στο σχέδιο, τη Flex-Box η οποία ήρθε μαζί μας σε αυτήν την πρόκληση ως βασικός χορηγός και φυσικά τον Fabio και τον Enea».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP Γερμανίας: Προβλέψεις για το GP του Sachsenring

Στο… ρινγκ οι νεαροί Έλληνες αναβάτες της Yamaha

MotoGP Καταλονίας: Τρομερή νίκη για τον Oliveira και την KTM


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 07:02



Source link