Τεχνολογία

Με τεχνολογία NanoCell, οι LG Nano81 & 82 γίνονται οι απόλυτοι σύμμαχοι στην εμπειρία θέασης


19 Oct Με τεχνολογία NanoCell, οι LG Nano81 & 82 γίνονται οι απόλυτοι σύμμαχοι στην εμπειρία θέασης

Posted at 17:48h
in SMART TV
by Soustas

Σε δυο χρώματα και τρείς διαφορετικές διαστάσεις, οι οθόνες LG Nano81 & LG Nano82 υπόσχονται να ζωντανέψουν το αγαπημένο σας περιεχόμενο και να εμβαθύνουν την εμπειρία θέασης με πλούσιες λεπτομέρειες και ζωηρά χρώματα, όλα σε υψηλή ανάλυση. Η τεχνολογία NanoCell της LG χρησιμοποιεί νανοσωματίδια για να φιλτράρει τα ασαφή χρώματα από τα μήκη κύματος RGB, για προβάλει αληθινά χρώματα σε Real 4K ανάλυση.

Οι LG Nano81 & Nano82 διαθέτουν επεξεργαστή α5 Gen5 AI 4K ο οποίος αναλύει το αρχικό περιεχόμενο και το βελτιστοποιεί για βελτίωση της ποιότητας, και χρησιμοποιεί την επεξεργαστική του ισχύ για να παράγει γνήσια χρώματα. Οι LG Nano διαθέτουν AI Brightness Control για καλύτερη απόδοση της φωτεινότητας, που προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης ώστε να ταιριάζει με τα επίπεδα φωτισμού περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας βέλτιστη προβολή σε οποιαδήποτε ρύθμιση.

Οι LG Nano81 & Nano82 μετατρέπουν την προβολή των ταινιών σε μία απίστευτη εμπειρία θέασης. Με τη βοήθεια του FILMMAKER MODE™[1] οι ταινίες προβάλλονται ακριβώς όπως τις οραματίστηκε ο σκηνοθέτης, χωρίς καμία προσαρμογή στην υφή ή σε άλλες οπτικές ρυθμίσεις της ταινίας και με εκπληκτικό Pure Color. Επιπλέον, το HDR 10 χαρτογραφεί δυναμικά τις αποχρώσεις καρέ-καρέ ώστε όλοι οι τύποι περιεχομένου να απεικονίζονται με μεγαλύτερη αντίθεση για μια πιο εντυπωσιακή και καθηλωτική εμπειρία θέασης.

Για τους φίλους των σπορ η LG NanoCell φέρνει το γήπεδο στο σαλόνι και έχει όλα όσα χρειάζονται για μια ολοκληρωμένη ατμόσφαιρα ενός μεγάλου αγώνα. Χάρη στην εξαιρετικά μεγάλη οθόνη, κάθε αγώνας είναι πιο ρεαλιστικός από ποτέ μέσα από μια LG NanoCell TV. Με χρωματική συνοχή 100% η LG NanoCell απεικονίζει πλούσια χρώματα και με ακρίβεια. Από τη ζωντάνια του σταδίου μέχρι τις λεπτομέρειες στις εμφανίσεις των ομάδων, τα πάντα φαίνονται σαν να παρακολουθεί κάποιος τον αγώνα από τις κερκίδες, ενώ με την αθλητική ειδοποίηση[2] που διαθέτει, στέλνει ενημερώσεις από τις αγαπημένες ομάδες και τους πιο σημαντικούς αγώνες.

Για του λάτρεις του gaming, οι Nano81 & Nano82 τους βυθίζουν στον κόσμο του παιχνιδιού. Το αγαπημένο παιχνίδι αναπαράγεται γρήγορα και ομαλά. Οι LG Nano  υποστηρίζουν πλέον το NVIDIA GeForce Now[3], μια πλατφόρμα παιχνιδιών στο Cloud[4] που φέρνει τα πιο πρόσφατα παιχνίδια υπολογιστή απευθείας στην τηλεόραση. Ο χρήστης μπορεί ακόμα και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε χάρη στη συνδεσιμότητα με διάφορες συσκευές. Το Game Optimizer παρέχει βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις για διάφορα είδη παιχνιδιών, όπως FPS, RPG και RTS, δίνοντας πρόσβαση στα πάντα από ένα σημείο για καλύτερο έλεγχο των ρυθμίσεων εικόνας και ήχου. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα επιλογής μίας από τις τεχνολογίες VRR και AMD FreeSync™. Αυτός ο πρόσθετος έλεγχος εξασφαλίζει ευκρινή και ομαλή εικόνα σε όλα τα παιχνίδια, με μειωμένο lag, ομαλότερη απόκριση και λιγότερες αλλοιώσεις. Επίσης, διαθέτει 4 θύρες HDMI για μεγάλη διευκόλυνση του χρήστη και πολλαπλές επιλογές σύνδεσης με υπολογιστές, laptops και κονσόλες παιχνιδιών.

Και επειδή η εμπειρία θέασης είναι συνδυασμός ήχου και εικόνας, οι LG Nano81 & Nano82 διαθέτουν AI Sound Pro για την απόλαυση καθηλωτικού ήχου. Οι αλγόριθμοι “deep learning AI” μετατρέπουν 2 κανάλια ήχου σε εικονικό ήχο surround 5.1.2, επιτρέποντας την προβολή οποιουδήποτε περιεχομένου με πλούσιο, βελτιωμένο ήχο. Το AI Sound Pro προσαρμόζει επίσης τις ρυθμίσεις ήχου με βάση τον τύπο του περιεχομένου που απολαμβάνετε για μια εξαιρετική οπτικοακουστική εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς.

Οι LG Nano81 & Nano82 διατίθεται σε σκούρο γκρι και μαύρο και σε διαστάσεις 50, 55 & 65 ιντσών για να ταιριάζουν σε κάθε χώρο.

[1] Η υποστηριζόμενη υπηρεσία μπορεί να διαφέρει ανά χώρα

[2]Τα υποστηριζόμενα αθλήματα και πρωταθλήματα ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή ή χώρα.

[3] Οι υποστηριζόμενες συνεργασίες ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα. [3]  Το GeForce Now είναι εμπορικό σήμα της NVIDIA Corporation

[4] Οι δυνατότητες Game Dashboard & Optimizer για το Cloud Gaming θα είναι διαθέσιμες από το δεύτερο εξάμηνο του 2022

Πηγή